EXCLUSIV  Italia. Ea este Mădălina, românca ucisă fără milă de soțul său. O fetiță a rămas fără ambii părinți: Detalii șocante despre crimă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
romanca_ucisa_italia
romanca_ucisa_italia

O crimă, care a avut loc pe data de 7 decembrie, a bulversat viața liniștită a locuitorilor din municipiul Capalbio, provincia Grosseto.  Românca Mădălina Luminița, în vârstă de 32 de ani, a fost înjunghiată de soțul său Adrian.

 

Cei doi români locuiau în Pescia Fiorentina, municipiul Capalbio, provincia Grosseto, la granița cu Lazio. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de luni, 7 decembrie. Femeia a fost atacată de soțul său, Adrian Luminița, în vârstă de 39 de ani, cu un cuțit.

Ulterior, criminalul a chemat carabinierii, care, sosiți locul crimei, au găsit trupul neînsuflețit al femeii. Soțul său avea și el câteva răni. Se pare că victima s-a luptat cu agresorul în momentul atacului, deoarece avea și ea un cuțit în mână. Bărbatul a fost dus la spitalul din Orbetello unde a primit îngrijiri medicale. Pentru Mădălina Luminița medicii nu au mai putut face nimic. Rănile aplicate cu un cuțit erau prea grave. Cei doi soți avea o fetiță minoră.  Mădălina Luminița era din județul Botoșani, iar vestea morții sale a înduioșat întreaga comunitate natală a femeii.

 

Citeste si: Italia. Româncă, ucisă de soţul gelos. Femeia, găsită fără suflare de carabinieri

1. romanca_uc... (romanca_ucisa_italia_de_sot.jpg)

Haosul domnea în interiorul vilei în care locuiau cei doi soți români. Mai multe piese de mobilier au fost arse. Se pare că bărbatul a încercat să dea foc casei după crimă. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili motivele crimei, scrie lanazione.it/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel