Italia. Dumitru a murit la doar 32 de ani, într-un accident rutier grav. Doi copii au rămas fără tată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Dumitru a murit la doar 32 de ani, într-un accident rutier grav. Doi copii au rămas fără tată. Sursa foto: freepik.com
Italia. Dumitru a murit la doar 32 de ani, într-un accident rutier grav. Doi copii au rămas fără tată. Sursa foto: freepik.com

Un român, de 32 de ani, și-a pierdut viața, pe 2 martie, după ce a fost implicat într-un accident rutier, pe centrua Terranuova, în zona Arezzo.

Dumitru Bogdan H. de origine română și rezident în Loro Ciuffenna, a lăsat în urmă soția și doi copii minori.

Accidentul rutier mortal s-a petrecut pe 2 martie, după ora 21:00. Automobilul Audi A6 a derapat de-a lungul șoselei de centură Terranuova Bracciolini, s-a răsturnat peste balustradă și s-a oprit într-un zid de beton.

Impactul a fost fatal pentru șoferul Dumitru Bogdan H., un tânăr de 32 de ani, de origine română, care locuiește și locuiește cu familia în Loro Ciuffenna, relatează presa italiană.

La fața locului au ajuns polițiștii și ambulanțele de la Misericordia di San Giovanni. Pompierii italieni l-au extras pe șofer din fiarele mașinii. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic  pentru bărbat.

Carabinierii au demarat o anchetă pentru a constata dinamica accidentului. Ăn accident nu au mai fost implicare și alte mașini, însă automobilul Audi a fost complet distrus. Militarii examinează diverse ipoteze: de la viteză mare până la un moment de neatenție.

Șoferul român era proprietarul unei firme care producea uși, ferestre, rame, obloane și porți metalice.

Centura Terranuova a fost scena unor accidente mortale și în trecut. În vara anului 2020, Andrea Novelli, președintele Consorțiului Agricol Ancona, și-a pierdut viața  în timp ce conducea motocicleta. În 2021, fotbalistul Gianmarco Brandini, în vârstă de 21 de ani, a murit în urma coliziunii dintre mașina în care se deplasa și un alt vehicul care venea din sens opus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel