Italia. Două românce, hoațe cu obraz subțire: Au furat ață dentară și periuțe de dinți

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Două românce au fost arestate, ieri, pentru furt de periuțe de dinți și ață dentară. Cele două femei, o româncă de 35 de ani și una de 23 de ani, au fost oprite în San Giorgio del Sannio. 

Carabinierii de la stația din San Giorgio del Sannio au dat peste două tinere românce, una de 35 de ani și cealaltă de 23 de ani, care locuiau într-o tabără de nomazi din Napoli.

Potrivit unei prime reconstituiri, militarii au intervenit pe Via Moro, în San Giorgio del Sannio, unde fusese semnalată prezența a două femei care furau de pe rafturile unui supermarket produse pentru igienă și îngrijire personală.

Când au părăsit supermarketul, cele două au fost arestate și ulterior identificate prin intermediul sistemului de supraveghere video ca fiind presupusele autoare ale altor două furturi de produse de igienă dintr-un alt supermarket.

În cele din urmă, aceleași femei, Anișoara M. în vârstă de 35 de ani, și Florentina R., în vârstă de 23 de ani,  au fost recunoscute de proprietara lanțului de supermarketuri din Benevento ca fiind cele care furaseră din magazinul ei cu câteva zile mai devreme.

Cele două românce au fost plasate în arest la domiciliu la ordinul procurorului adjunct Maria Colucci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel