Italia. Două românce au dat iama în rafturile cu parfumuri scumpe: pradă de peste 1000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Două românce au dat iama în rafurile cu parfumuri scumpe - pradă de peste 1000 de euro
Italia. Două românce au dat iama în rafurile cu parfumuri scumpe - pradă de peste 1000 de euro

A sunat alarma, ieri după-amiază, la centrul comercial din Empoli, după ce două românce au încercat să iasă din magazin cu o pungă plină cu parfumuri și articole de igienă personală, fără să le plătească.

Cele două tinere, de  22 de ani și, respectiv de 19 ani de origine română, ambele fără adăpost stabil, au umplut niște pungi cu parfumuri și articole de igienă personală și apoi au încercat să părăsească magazinul, trecând prin barierele antifurt fără să plătească. 

Însă s-a declanșat alarma, iar personalul de supraveghere al unității comerciale care i-a alertat pe carabinieri. Imediat, la centul comercial au intervenit carabinierii, care i-au oprit pe cei doi făptași, denunțându-i, scrie gonews.it  

Nu rata si:  O tânără, care și-a pierdut mama, a demisionat din cauza unui mesaj de la șeful său. Fata, revoltată pe TikTok: „Abia pot să respir” 

Carabinierii au recuperat, de asemenea, bunurile furate, în valoare de circa 1.150 de euro, care au fost restituit proprietarilor magazinelor jefuite. Pentru tânărul de 22 de ani și cel de 19, au fost depuse plângeri la Parchetul Florența pentru furt calificat în concurs. Acum poziția lor este examinată de Autoritatea Judiciară.

Un alt român a furat mașina unui conațional, apoi i-a cerut răscumpărare. 

 

Italia. Un român a furat mașina unui conațional, apoi i-a cerut răscumpărare. Hoțul, reținut când primea banii 

 

Carabinierii din Cosenza au pus în executare, săptămâna trecută,  un ordin de arestare preventivă a uni român, de 37 de ani, fără domiciliu stabil, considerat responsabil de "jaf în formă agravată" și "tentativă de șantaj".

Măsura, emisă de G.I.P. de pe lângă Tribunalul din Cosenza, la cererea Parchetului local, a fost declanșată în urma unei plângeri depuse la 17 aprilie de un bărbat de 25 de ani.  Românul, de 37 de ani, a fost oprit în stația de autobuz, unde s-a întâlnit cu mama victimei, care i-a adus banii ceruți.

Ancheta a stabilit că românul, în vârstă de 37 de ani, în după-amiaza zilei de 16 aprilie, și-a amenințat un conațional, arătându-i un cuțit, apoi l-a obligat să îi predea mașina. A doua zi, mama victimei a fost contactată de hoț, transmite quicosenza.it.

Acesta a cerut 600 de euro pentru restituirea autovehiculului, apoi, după o negociere, a acceptat să primească 300. Infractorul a stabilit o întâlnire cu femeia în apropierea autogării din Cosenza.

În acel moment, au sosit carabinierii care, alertați de victimă, au reușit să îl identifice pe suspect. După câteva ore, oamenii legii au reușit să îi returneze reclamantului mașina, găsită sub casa suspectului.

Vezi si:  Italia. Un român, arestat după ce a găsit un portofel. Bărbatul l-a sunat pe proprietar, dar a fost săltat de carabinieri

Evaluând indiciile serioase de vinovăție, judecătorul de la Tribunalul din Cosenza a decis să aplice măsura preventivă de arestare a suspectului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel