O tânără, care și-a pierdut mama, a demisionat din cauza unui mesaj de la șeful său. Fata, revoltată pe TikTok: „Abia pot să respir” 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O tânără, care și-a pierdut mama, a demisionat din cauza unui mesaj de la șeful său. Fata, revoltată pe TikTok Abia pot să respir
O tânără, care și-a pierdut mama, a demisionat din cauza unui mesaj de la șeful său. Fata, revoltată pe TikTok Abia pot să respir

Pierderea unei persoane dragi este una dintre cele mai grele încercări prin care trece o persoană. Fiecare om trăiește durerea într-un mod diferit, deși psihologii sunt de acord că nu există pastile magice pentru a scăpa de durerea sufletească. Timpul, spun ei, ne ajută s ne liniștim sau cel puțin la învățăm să trăim cu pierderea insuportabilă.

 

O tânăra de 18 ani, din Spania și-a împărtășit indignarea pe rețelele de socializare și a stârnit un val de solidaritate și furie. Videoclipul ei de pe Tik Tok, cu capturi de ecran cu ceea ce s-a întâmplat, a avut mii de vizualizări.

Față de primul mesaj primit de la șeful ei, Sam și-a arătat recunoștința: "Am auzit că mama ta a murit. Îmi pare foarte rău pentru asta. Nu-mi pot imagina cum  te simți. Anunță-mă dacă ai nevoie de ceva, sunt aici pentru tine", i-a scris managerul în ziua decesului, scrie elcomercio.es.

 
Doar 12 ore mai târziu, la opt fără un sfert dimineața, șeful ei i-a scris din nou. Nu mai avea nicio urmă de empatie. "Hei, ești deja destul de bine ca să lucrezi astăzi, nu-i așa?"

Tânăra i-a răspuns cu un mesaj audio: "Abia pot să respir. Ce fel de întrebare e asta? Nu mă mai întorc. Nu mă mai întorc niciodată".

"Nu dă doi bani pe nimeni în afară de slujba asta nenorocită", le-a spus Sam  prietenilor de pe Tik Tok.

Un alt caz asemănător s-a întâmplat tot în Spania: o tânără româncă, a rămas fără job, după ce și-a povestit pe Tik Tok calvarul de la locul de muncă. Povestea virală cu românca și șefa ei nemiloasă a luat cu asalt rețelele de socializare.


O româncă, lăsată fără job, VIRALĂ, după ce a arătat tuturor cum șefa ei i-a furat munca și a prezentat-o ca fiind a ei  

 

Poveștile de la locul de muncă, care devin virale, nu încetează să surprindă, în bine și în rău, pe rețelele de socializare. De data aceasta, Cristina Sevcenco, o tânără româncă, a împărtășit experiența sa cu unul dintre șefii săi.

Șefa ei directă s-a fălit cu munca angajatei ca și cum ar fi făcut parte din prezentarea sa, fără să fi atins nici măcar o singură cheie pentru munca pe care i-a încredințat-o româncei.

Superioara Cristinei a prezentat mult timp lucrarea Cristinei ca și cum ar fi făcut-o ea însăși, iar colegii ei nu au aflat niciodată despre asta. Prin intermediul TikTok, tânăra de 25 de ani a decis să comenteze întreaga situație, care a devenit virală cu câteva simple "like-uri". Angajata era furioasă că ideile ei au fost preluate și într-o zi a trecut pe lângă un birou și și-a văzut șefa prezentând altor superiori munca pe care aceasta i-o trimisese.

Cercetarea de piață care i-a luat două săptămâni a lăsat-o pe femeie fără cuvinte: "Am trecut pe lângă un birou și am văzut cum munca mea era prezentată într-o cameră plină de oameni foarte puternici. Cu toate acestea, numele meu nu a fost menționat nici măcar o dată. Șefa mea a prezentat ideile mele superiorilor ei ca și cum ar fi fost ale ei. Mi-a frânt inima", a spus ea în videoclipul viral.

Pentru a limita furturile, Sevcenco a plasat un "filigran" pe toate slide-urile din prezentare, astfel încât numele ei să nu poată fi îndepărtat cu ușurință.  "Câteva zile mai târziu, ea i-a spus superiorului său să vorbească cu mine despre 'cum funcționează lucrurile aici'. Cariera mea a încetinit cu siguranță. Nu mi-a mai dat la fel de multe proiecte (...) Ulterior, am aflat că am fost înlocuită și aveam la dispoziție 21 de zile pentru a-mi găsi un alt loc de muncă", a remarcat românca.

În cele din urmă, ea a subliniat că "mediul era foarte toxic și era foarte frecvent ca oamenii să îți fure munca". "Am reclamat un șef la Resurse Umane pentru că a șters numele meu dintr-un raport al meu și apoi l-a înlocuit cu al ei și al altor două persoane cu vechime în companie. A fost suspendată", a conchis românul despre povestea care a devenit virală. Cristina Sevcenko a terminat studiile în Administrarea afacerilor și comunicare și design multimedia în Danemarca.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel