Italia. Doi hoți români arestați la Ferrara. "Erau coșmarul șoferilor"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi români au fost arestați în Italia, fiind acuzați de mai multe furturi în zona localității Ferrara. Cei doi au fost porecliți "coșmarul șoferilor". 

Doi români din Italia care au comis mai multe furturi în localitatea Ferrara (Emilia-Romagna) au primit porecla de "coșmarul șoferilor". Cei doi infractori furau în timpul nopții tobele de eșapament de la diferite autoturisme și dube pe care le vindeau apoi pe piața neagră.

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, Vasile Troia (26 de ani) și Gheorghe Streche (52 de ani) au fost prinși în flagrant de carabinieri. Cei doi încercau să fure toba de eșapament a unei dube parcată pe via Piero Gobetti din Ferrara, folosind un flex electric pe baterii.

Cei doi sunt suspectați că au comis mult mai multe furturi de acest fel

 

Oamenii legii spun că nu este prima dată când au loc astfel de furturi în oraș și suspectează că autorii celorlaltor furturi sunt tot cei doi români.

"Aceste arestări duc la încununarea efortului depus de polițiștii din Ferrara pentru a contracara acest tip de furt care, de ceva vreme, le-a stricat somnul automobiliștilor din oraș. De fapt, există numeroase plângeri și rapoarte – făcute și prin intermediul rețelelor de socializare – la care arestarea celor doi români dau un răspuns”, scrie publicația italiană Estense.com.

A doua zi dimineață, ambii infractori au fost judecați prin proces rapid, dat fiind că au fost prinși în flagrant, fiind astfel condamnați la 5 luni, respectiv 8 luni, de închisoare cu suspendare.

Totodată, Vasile și Gheorghe au primit interdicție să mai locuiască sau să mai intre în orașul Ferrara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel