Italia. Dimineață tumultoasă pentru un șofer român de camion: un italian care conducea beat a intrat cu mașina în el

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un bărbat beat la volan și fără permis a sunat singur la poliție să se denunțe
Un bărbat beat la volan și fără permis a sunat singur la poliție să se denunțe

Un pensionar din Carpineti, Italia, a provocat un accident sâmbătă dimineața sub tunelul Bocco, Italia. De asemenea, bărbatul avea permisul de conducere expirat și a fost amendat pentru acest lucru.

Ieri dimineață a avut loc un accident pe Drumul Național 63, cu două vehicule implicate sub tunelul Bocco, Italia. Din fericire, nu au existat consecințe grave pentru persoanele implicate, însă unul dintre cei doi șoferi s-a ales cu o acuzație de conducere sub influența alcoolului.

 

Cauza accidentului: italianul consumase alcool la volan

 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 10.30. Echipajul de poliție care era de gardă a primit un apel în care se anunța un accident dintre două mașini. La scurt timp, la locul accidentului au sosit polițiștii de la Poliția Locală a Uniunii Apeninilor. Din start, dinamica părea ciudată, și anume un carambol pe un drum în urcare în direcția Casina.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din Carpineti, care conducea un Ford Fiesta, a intrat în plin într-un camion condus de un bărbat de 35 de ani de origine română care locuia în Castelnovo Monti. Niciunul dintre cei doi nu s-a rănit, însă ce a urmat pentru italian a fost mult mai rău.

 

Bărbatul avea o alcoolemie de trei ori peste limita legală

 

Pensionarul care conducea utilitara, deși era dimineață, avea o alcoolemie de trei ori peste limita legală. Mai mult, în urma unor investigații a reieșit și faptul că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

Pentru aceasta, el s-a ales cu dosar penal, precum și cu sancțiuni accesorii pentru permis de conducere expirat, conform presei din Italia.

Vezi și

Autocar cu români, blocat în Austria. Oamenii legii, șocați că așa ceva a putut circula pe drumurile publice: Șoferii români, arestați 

 

Autocar românesc, cu 10 cetățeni români la bord, blocat în urma unui control pe o austostradă din sudul Austriei. Pe lângă numeroasele defecțiuni tehnice ale vehiculului, polițiștii au confiscat aproximativ 3100 de grame de canabis, precum și trei sticle de soluție de canabis.

Miercuri după-amiază, polițiștii au desfășurat un punct de control de-a lungul autostrăzii sudice. În acest proces, au scos din circulație un autocar românesc. Pe lângă numeroasele defecțiuni tehnice ale vehiculului, polițiștii au confiscat aproximativ 3100 de grame de canabis din plante, precum și trei sticle de soluție canabis din plante.

Operațiunea principală a avut loc cu sprijinul Biroului Federal de Poliție Criminală, al biroului vamal, al poliției autostrăzilor, al patrulelor de câini de serviciu și al Centrului de Testare din Styria.  De asemenea, au fost asigurate de ofițeri din cadrul grupului operativ Cobra și al brigăzii antidistrugere din Styria.

Continuă știrea..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel