Italia. Detalii noi în cazul româncei ucisă de soț: „Mădălina nu a vrut să mă însoțească în România“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tragedie fără margini a zguduit  în Capalbio (provincia Grosseto). Mădălina,  româncă de 32 de ani a fost ucisă cu brutalitate chiar de soţul său. Agresorul, care se află în prezent în arest, a fost audiat și a dezvăluit motivul pentru care și-a ucis soția.

Cei doi români locuiau într-o anexă a vilei din Pescia Fiorentina, municipiul Capalbio, provincia Grosseto, la granița cu Lazio, unde ambii lucrau ca îngrijitori. Femeia a fost atacată de soțul său, Adrian Luminița, în vârstă de 39 de ani, cu un cuțit, pe corpul său fiind găsite zece urme de înjunghiere. Se pare că victima s-a luptat cu agresorul în momentul atacului, deoarece avea și ea un cuțit în mână.

Soțul său avea și el câteva răni atunci când a chemat carabinierii, care, sosiți locul crimei, au găsit trupul neînsuflețit al femeii dar și mai multe piese de mobilier arse. Bărbatul ar fi încercat să dea foc casei după crimă pentru a-și ascunde urmele.

„Nu a vrut să mă urmărească în România!"

 

Astăzi, românul, arestat încă de luni, a fost audiat. Adrian Luminita,  un român în vârstă de 39 de ani, a mărturisit că a ucis-o pe soția sa, Mădălina, în vârstă de 32 de ani, cu sânge rece, în anexa vilei unde lucrau și locuiau. În timpul interogatoriului, soțul ei a mărturisit: „Nu a vrut să mă urmărească în România!". Se pare că femeia nu mai voia să revină în România și a preferat să rămână în Italia. 

„A avut un acces de furie. S-au iubit foarte mult și gelozia nu are nimic de-a face. Singurul moment în toți anii lor de logodnă și căsătorie a fost acesta: el a vrut să se întoarcă să lucreze acasă, în timp ce ea voia să rămână în Italia unde îi era bine şi se integrase în societate, a declarat  avocatul  lui Adrian, Paolo Malasoma. Adrian a fost rănit cu cuţitul în gât și abdomen. Mai mult, spune avocatul, Adrian şi-a mărturisit fapta şi şi-a asumat toate responsabilitățile., potrivit presei italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel