Italia. Descoperire oribilă într-un camion românesc: Sute de miei înghesuiți, mulți dintre ei aproape de sufocare. AMENDĂ de 5.000 de euro

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi șoferi români au fost amendați în Italia, după ce au fost prinși timp în timp ce transportau miei în condiții oribile. 

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 27 martie, atunci când un camion care transporta sute de animale vii din România în Italia a fost oprit de către agenții Poliției Feroviare din Italia pe autostrada A3.

Polițiștii au auzit gemete disperate venind din remorcă. Când au verificat camionul, oamenii legii au găsit 670 de miei înghesuiți, mulți dintre aceștia neavând nici măcar posibilitatea de a respira sau a se adăpa bine, relatează Bologna Today.

Totalul amenzilor se ridică la 5.000 de euro

 

Polițiștii rutieri din Altedo, provincia Bologna, au auzit zgomotele disperate ale unor miei care se aflau în remorca unui camion în timp ce patrulau pe autostradă.

La bordul autovehiculului se aflau doi bărbați în vârstă de 30 de ani care veneau din România și aveau ca destinație Lucca, oraș din regiunea Toscana. Oamenii legii au descoperit 670 de miei înghesuiți în condiții mizere, într-o remorcă împărțită pe 4 etaje puțin distanțate între ele. Camionul era prevăzut și cu instalație pentru adăparea animalelor și sistem de ventilație, dar fiind prea aglomerat, nu toți mieluții puteau ajunge să bea apă sau măcar să respire.

În urma controlului s-au constat mai multe încălcări ale legii bunăstării animalelor. Astfel, au fost aplicate multiple sancțiuni administrative șoferilor care nu dețineau nici măcar licență pentru un transport de acest tip. Totalul amenzilor se ridică la 5.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel