Italia. Descoperire ȘOCANTĂ în casa unui ROMÂN: Băiat, LEGAT cu lanțuri și STRIGA DISPERAT după ajutor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 38 de ani, și-a legat copilul de pat cu lanțuri și l-a lăsat așa timp de două zile fără hrană sau apă.

Descoperirea a fost făcută de carabinierii ce au fost alertați de un vecin care auzea strigătele disperate ale copilului, informează ilmessaggero.it. Totul s-a întâmplat în Ladispoli, Roma, Italia, după o ceartă aprigă între cei doi. 

Citește și Italia. Un șofer ROMÂN de TIR, MORT o dată cu fratele lui din țară. RĂPUȘI de aceeași boală, în aceeași zi

Băiatul s-a certat cu tatăl său și a părăsit casa. Însă, românul l-a căutat și, după ce l-a găsit, l-a dus acasă ca să-l pedepsească, pentru a unsprezecea oară în mod violent. Își leagă fiul de glezne cu un lanț și apoi, cu un alt lanț, îl fixează de pat.

Timp de două zile, băiatul, în vârstă de 17 ani, nu primea nici mâncare, nici apă. Până când, profitând de absența tatălui său, cu dificultate și pierzând sânge de la glezne, a reușit să tragă patul lângă fereastră care se deschidea spre un balcon mic. Acolo, îndreptându-se spre un dulap, el a luat un dosar și cu răbdare, dar cu teama că tatăl său se putea întoarce în orice moment, s-a eliberat de lanț. Apoi, s-a târât cu gleznele încă legate și le-a cerut ajutor vecinilor.

O vecină a alertat carabinierii. Când au ajuns la fața locului aceștia au rămas șocați, băiatul fiind încă legat cu lanţuri. L-au eliberat și l-au predat medicilor. 

Citește și Italia. S-a SPÂNZURAT din dragoste pentru o ROMÂNCĂ. Ultimul MESAJ lăsat de italian

Autoritățile au pornit apoi pe urmele tatălui pe care l-au găsit pe străzile din Ladispoli și l-au arestat pentru răpire și abuz în familie. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel