ITALIA: Denis avea doar 23 de ani când a murit în fața prietenilor săi. Era pe trecerea de pietoni...

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tânărul român mort în accidentul petrecut ieri seară în Italia se numește Denis Roatiș. Băiatul era pe trecerea de pietoni, mergea la o reuniune cu prietenii săi, când a fost lovit din plin de un autoturism.

Denis Roatiș avea doar 23 de ani când un accident cumplit a pus capăt vieții sale. Se îndrepta spre cafeneaua Molic Pasticerria din Carate Brianza și mai avea puțin până să se alăture cunoscuților săi, când o mașină la bordul căreia se afla un cuplu italian de 74, respectiv 75 de ani, l-a lovit din plin, chiar pe trecerea de pietoni. 

Autoturismul era condus de o femeie de 75 de ani care, probabil din neatenție, nu a reușit să frâneze la timp pentru a-l evita pe tânăr. Femeia a suferit la rândul ei un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma impactului, băiatul a fost proiectat în aer câțiva metri, apoi la impactul cu solul a suferit o rană gravă la cap, care i-a provocat decesul.

Familia lui Denis a confirmat, astăzi, decesul tânărului pe o rețea de socializare. Originar din Baia Mare, tânărul locuia de mai mulți ani în Italia, alături de părinții și de sora lui mai mică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel