Italia. Criminalul Marianei, românca UCISĂ și abandonată pe un câmp, a fost prins. Făptașul e un italian

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Asasinul Marianei, tânăra româncă în vârstă de numai 19 ani ucisă în Italia, a fost adus în fața justiției. El riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare. 

La 3 ani de la oribila crimă, ucigașul Marianei Szekeres a fost adus în fața justiției. Asasinul este italianul Carmine Ferrante și riscă 20 de ani de închisoare.

Românca de 19 ani a fost răpită în noaptea de 30 aprilie 2016, iar cadavrul său a fost descoperit 16 zile mai târziu, pe un câmp de lângă Salerno. Corpul neînsuflețit al tinerei era pe jumătate dezbrăcat și într-o avansată stare de descompunere. Potrivit anchetatorilor, românca a fost luată în mașină cu forța de italian, a fost violată și ucisă, iar cadavrul i-a fost apoi abandonat.

Asasinul româncei a mai fost acuzat pentru o altă crimă. Carmine Ferrante, un muncitor din localitatea Vietri sul Mare, a fost inculpat pentru uciderea unei tinere prostituate din Bulgaria.

Potrivit salernotoday.it, criminalul a fost identificat și arestat abia în februarie anul acesta, italianul fiind acuzat pentru o altă crimă. El a ucis în mod similar o prostituată din Bulgaria.

Procurorii italieni au cerut o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru ucigașul româncei.

sursa foto: salernotoday.it

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel