Italia. Copil ROMÂN de doar 4 ani, găsit PLÂNGÂND pe străzi, căutând cu DISPERARE AJUTOR

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Copilul de doar 4 anişori al unor români din Cagliari, Italia, a fost găsit pe stradă plângând şi cerând ajutor, după ce fugise de acasă în timp ce părinţii începuseră o ceartă monstru.

Carabinierii au fost alertaţi de poliţiştii staţiei Stampace din Compagnia di Cagliari, care au salvat și adus acasă un copil de doar 4 ani, fugit de acasă în urma unui scandal între părinţi, informează Observator.

Rătăcind fără ţintă şi căutând cu disperare ajutor, copilul a fost observat de patrula respectivă. Cei doi părinţi au fost identificaţi ca fiind ambii de origine română, în vârstă de 31 și 37 de ani. 

Laprovinciadelsulcisiglesiente.com, care citează poliţiştii, precizează că micuţul a fost imediat dus într-un loc sigur şi readus la domiciliu după verificările de identificare corespunzătoare.

Însă, odată ajunşi în casa minorului, carabinierii au remarcat prezența altor doi frați ai copilului, în vârstă de 9 și 14 ani, singuri în casă, complet nesupravegheaţi şi neîngrijiţi. Găsiți de carabinieri la puțin timp după eveniment, cei doi părinți au fost acuzaţi pentru infracțiunea de abandon.

Presa italiană nu precizează dacă s-au luat măsuri pentru cazarea copiilor într-un centru de specialitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel