Italia. Carabinierii, urmărire ca-n filme cu un român care nu a oprit la semnale. A fost prins după mai mulți kilometri

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un infractor român a fost arestat miercuri, 9 februarie în Italia. Acesta era urmărit de mai multă vreme, săvârșind infracțiuni contra ordinii și siguranței publice. Hoțul va fi pus la dispoziția autorității judiciare române.

Astăzi, 9 februarie, un infractor de naționalitate română a fost arestat de patrula poliției din din municipiul Livorno Ferraris. Bărbatul are 38 de ani și a fost arestat în timpul unuia dintre serviciile de control și patrulare. Acesta nu a oprit în momentul în care carabinierii i-au făcut semn, știind că sunt șanse să fie recunoscut.

Infractorul este născut în România, dar domiciliat în Borgomasino, Torino. Acesta s-ar părea că este fugar și are un mandat european de arestare pentru desăvârșirea mai multor ilegalități împotriva ordinii și siguranței publice.

 

2. -imagine fara descriere- (italia--un-roman-beat--pus-pe-scandal-intr-un-bar--le-a-oferit-bani-carabinierilor-ca-sa-l-lase-sa-plece.JPG)

 

Ce se va întâmpla cu infractorul



Carabinierii stației Livorno Ferrarislo au reuși să îl aresteze astăzi. În momentul în care bărbatul a refuzat să fie controlat au pornit în urmărire, săvârșind cu succes misiunea. La finalul formalităților l-au dus la închisoare, așteptând să fie expatriat pentru a fi pus la dispoziția autorităților române.

Serviciile de prevenire și control, în special în ceea ce privește furturile din locuințe vor continua. Carabinerii și echipajele de poliție vor patrula zilele următoare cu speranța să descopere și alți posibili infractori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel