Italia. Carabinierii pe urmele unui român, care a fugit din arest la domiciliu. Acuzat de jafuri de mii de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat român, de 33 de anii, a fost dat în căutare după ce a fugit din arest la domiciliu. Acesta este acuzat de mai multe jafuri în Piazza della Vittoria și într-o companie din Signa.

 

Acuzat de două furturi, un român a dispărut, după ce a fost arestat la domiciliu în iunie anul trecut. Poliția a arestat un român în vârstă de 33 de ani, care era căutat pentru jafuri. Decizia arestului la domiciliul fusese emisă pe 5 octombrie de instanța din Florența. Românul a comis, alături de doi complici, două jafuri: unul într-o casă din Piazza della Vittoria și celălalt la o companie din Signa, de unde a sustras îngrășăminte şi erbicide, în valoare de 60.000 de euro.

Anchetele coordonate de parchetul din Florența au început de la furtul din apartamentul din Piazza Vittoria, care a avut loc în februarie 2020. Hoţii, cel puțin trei persoane, conform unui martor, au avariat un seif și au sustras 1.400 de euro în numerar . Unul dintre infractori și-a pierdut telefonul mobil, în timpul atacului, care a fost recuperat de poliție. Informațiile din telefon au ajutat oameni legii să-i descopere pe cei trei bărbaţi, printre care şi românul de 33 de ani. Pe lângă contactele suspecților, telefonul mobil conținea și o fotografii cu ciocanul şi şurubelniţele folosite, scrie lanazione.it.

Doi dintre autorii furtului, inclusiv bărbatul românul, au fost reţinuţi pe 17 martie, deoarece au fost prinşi pe o stradă din Florența, având asupra loc mai multe instrumente pentru intrarea prin efracție. Românul a ajuns în arest la domiciliu, împreună cu un cetățean sârb. Între timp, al treilea bărbat din bandă, acuzat de ambele furturi, și-a pierdut urmele. Românul care fusese plasat în arest la domiciliu a dispărut. Ulterior a fost prins şi dus în închisoarea Sollicciano.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel