Italia: Bonus internet rapid în valoare de 300 de euro. Cum îl poți obține?

Elena Didila |
Data publicării:
Foto Ilustrativ/Pixabay
Foto Ilustrativ/Pixabay

Facilitatea va fi oferită sub formă de reducere direct de către operatorul care activează linia: sosește bonusul de internet rapid de 300 de euro.

Bonusul de 300 de euro pentru internet rapid este pe drum, anunță publicația Notizie.

Guvernul Draghi dorește o răspândire mai masivă a ultra-broadband în Italia. Iată de ce printre inițiative se numără și voucherul de 300 de euro pentru ca familiile să aibă internet rapid acasă.

Mai exact, o facilitate este destinată activării serviciilor cu viteză maximă de descărcare  de cel puțin 30 Mbps. Prin urmare, oricine are domiciliul în Italia și nu are o linie de internet sau are una sub standardul de viteză indicat poate folosi voucherul.

Acel voucher va fi folosit pentru plata contractelor de conexiune la internet cu durata maxima de 24 de luni. NU există limită de venit pentru a beneficia de voucher și nici nu va fi necesar să faceți o cerere specifică deoarece această facilitate specială va fi oferită sub forma unei reduceri direct de către operatorul care activează linia.

Suma va fi redusă din costul de activare. Dacă nu există cost de activare, acesta va fi dedus din abonamentul lunar până la realizarea a 300 de euro. Atentie, există o noutate importantă: beneficiarii nu vor fi obligați sa rămână conectați de operatorul cu care au activat linia. Prin schimbarea operatorului, suma rămasă din voucher va fi folosită în continuare cu noul contract care a preluat. 

 

Bonus de 200 de euro pentru 28 de milioane de cetățeni din Italia pentru facturile mari la energie: Cine are dreptul la această primă?

 

"Aprobăm o măsură importantă de susținere a veniturilor a 28 de milioane de italieni, inclusiv a pensionarilor, angajaților și lucrătorilor independenți cu venituri de până la 35.000 de euro, cu un bonus de 200 de euro egal pentru toți", a anunțat Mario Draghi la prezentarea proiectului de lege privind ajutoarele.

O primă de 200 de euro pentru angajații și pensionarii cu venituri de până la 35.000 de euro pentru a-i ajuta să facă față prețurilor... citește în continuare aici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel