Italia: Bestiile care au tăiat urechea bătrânei, TORTURAȚI în închisoare

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Românii care au tăiat urechea unei bătrâne sunt torturați în închisoare de ceilalți deținuți care vor astfel să răzbune suferința celor pe care i-au atacat. 

Toți românii care au ajuns la închisoare au fost transferați la alte penitenciare pentru că au avut parte de tratament represiv din partea celorlalți deținuți.

Frații Constantin și Ion Aurel Cusmin Turlica, varul lor Aurel Ruset și George Bogdan Ghiviziu au fost mutați inițial în penitenciarele din Rieti, Pescara și Teramo. Între timp, nici unul dintre ei nu a avut parte de o viață prea ușoară acolo, pentru că, așa cum relatează il messsagero, în închisoare s-a aplicat justiția nescrisă, o lege veche pentru pedepsirea celor care profită de persoanele vulnerabile, cum ar fi copiii sau femeile. 

Alexandru Bogadan Colteanu a fost transferat la Teramo. El este cel mai violent membru al grupului și cel care tăiat efectiv urechea femeii. El a fost capturat de oamenii legii în Caserta după ce a fost dat în urmărire și a fost căutat în toată Italia. El ar fi fost supus unor bătăi și chinuri psihice fiindu-i frică să doarmă noaptea de teama celorlalți deținuți. 

Reamintim că pe data de 23 septembrie acest grup de români a intrat peste doi bătrâni cu scopul de a-i jefui. Pentru că nu reușeau să găsească mare lucru, au luat decizia de a-i tortura pe cei doi. Bătrânii au fost supuși la chinuri inumane, totul culminând cu tăierea urechii drepte a bătrânei. Cazul a oripilat toată Italia, toți cei patru transformându-se rapid în cei mai urmăriți oameni din Italia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel