Italia. Bătrâni, jefuiţi de trei români printr-o metodă inedită

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_italia
politia_italia

Trei cetățeni de naționalitate română, două femei în vârstă de 20 și 24 de ani și un bărbat în vârstă de 29 de ani, au fost arestați, miercuri, la San Donato Milanese de polițiști, fiind acuzaţi că au jefuit o bătrână de 90 de ani.

 

Victima este o femeie de 90 de ani, care care are probleme de mers. Polițiștii echipei Flying au observat, pe via Rogoredo, o mașină condusă de un bărbat și au recunoscut una dintre cele două femei drept, care anterior fusese arestată pentru furt.

Cei trei au ieșit spre San Donato Milanese și se deplasau cu viteză mică, de parcă cei trei ar fi căutat ceva sau pe cineva. La un moment s-au apropiat de o doamnă în vârstă care se întorcea acasă. Maşina condusă de român s-a oprit, iar cele două femei au coborât.

Una dintre cele două femei a rămas la colțul străzii, iar cea de-a doua a urmărit bătrâna până la ușa casei. Aici a început să-i pună întrebări prefăcându-se că o cunoaște, încercând să o îmbrățișeze. S-a apropiat de bătrână şi a luat-o în braţe, moment în care i-a smuls de pe deget un inel prețios. După ce femeile s-au întors la maşina care le aştepta, agenţii de poliţie i-au oprit. Una dintre cele două femei arestate era căutată pentru că urma să ispăşească o pedeapsă de 2 ani și 8 luni, transmite fanpage.it.

Cei trei români, bărbatul de 29 de ani și cele două femei de 20 și 24 de ani, au fost arestați pentru furt agravat. După ce au fost verificaţi în baza de date, s-au stabilit că toţi aveau antecedente penale. În plus, pe numele unei dintre românce fusese emis deja un ordin de arestare, pentru 2 ani și 8 luni, pentru infracțiuni de același tip.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel