Italia. Bărbat prins cu două pașapoarte, dintre care unul era fals. Ambele documente aveau aceeași fotografie, dar numele erau diferite

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cel mai puternic pașaport din 2023 a fost dezvăluit. Deținerea lui vine cu avantaje uriașe
Cel mai puternic pașaport din 2023 a fost dezvăluit. Deținerea lui vine cu avantaje uriașe

Un bărbat a fost prins de carabinieri cu două pașapoarte, dintre care unul era fals. Ambele documente aveau aceeași fotografie, dar numele erau diferite.

Echipajul de poliție din Rimini, l-a prins în urma unei cercetări pe un bărbat de origine străine că deținea două pașapoarte, dar unul este fals.

 

Bărbatul se afla ilegal în Italia

 

În ultimele zile, poliția de stat din Rimini a arestat un cetățean albanez în vârstă de 24 de ani, care avea în posesia sa un buletin fals. Mai mult decât atât, acesta se afla în mod ilegal pe teritoriul italian.

Lucrurile au avut loc astfel: o mașină de patrulare aflată în tranzit pe via Melucci, Rimini Italia, a supus o mașină cu trei persoane la bord unui control de rutină.

În urma investigației, carabinierii au descoperit că unul dintre pasageri avea în geantă două pașapoarte, unul albanez și unul românesc, înregistrate pe numele a două persoane diferite, dar ambele fotografii de pașaport îl înfățișau pe subiectul în cauză.

 

Albanezul a fost arestat imediat


Când polițiștii i-au cerut explicații, bărbatul nu a scos niciun cuvânt. În urma investigațiilor, s-a dovedit că pașaportul românesc era fals.

În virtutea faptelor, bărbatul a fost reținut și plasat în arest, conform presei din străinătate.

Vezi și

Italia. Moldovean arestat la Ancona, după ce a cumpărat cu 300 de euro o carte de identitate de la o femeie

 

Un moldovean a fost arestat la Ancona, după ce a fost verificat de carabinieri și a fost prins că a cumpărat cu 300 de euro o carte de identitate falsă de la o femeie. Acesta a fost arestat.

Ieri, 14 septembrie, în cadrul serviciilor de control teritorial dispuse de șeful Poliției din Ancona, Dr. Cesare Capocasa, agenții de poliție din cadrul biroului de prevenire generală și asistență publică a procedat la verificarea unui cetățean moldovean, în vârstă de aproximativ 20 de ani.

 

Tânărul moldovean avea cetățenie română

 

Tânărul a arătat agenților o carte de identitate românească valabilă, eliberată în anul 2021, din care reieșea că tânărul în vârstă de 20 de ani, deși moldovean, avea cetățenie română.

În urma unei analize sumare a documentului, care pe alocuri părea parțial estompat, polițiștii au decis să investigheze mai departe. De fapt, numărul de serie al documentului fusese retras, deoarece ar fi putut fi furat de la o femeie care era titularul acestuia.

Continuă știrea aici..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel