Italia. Bărbat, bătut până la sânge pentru o datorie. Printre atacatori și un român

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Barbat, batut pana la sange pentru o datorie
Italia. Barbat, batut pana la sange pentru o datorie

Cei trei atacatori ai unui bărbat de 40 de ani din Sassofeltrio și-au aflat pedeapsa. Judecătorul de instrucție Urbino a emis trei măsuri de precauție: două arest la domiciliu și obligația de a nu părăsi localitatea împotriva a trei tineri, acuzați de  extorcare, vătămare corporală și deținerea unei arme albe.

În decembrie anul trecut, cei trei atacatori l-au bătut pe bărbatul de 40 de ani din Sassofeltrio, pentru că acesta le ceruse suma de bani pe care o împrumutase unuia dintre ei. Ancheta a fost desfășurată de secția de poliție Urbino la contribuția Parchetului Urbino, după plângerea depusă de bărbatul de 40 de ani din Sassofeltrio. Acesta a fost bătut crunt de cei trei atacatori și amenințat cu un cuțit, având nevoie de îngrijiri medicale, scrie altarimini.it

Cei trei atacatori sunt: un român de 32 de ani rezident în Sassofeltrio, un moldovean în vârstă de treizeci de ani, rezident în Saludecio (Rimini) și domiciliat în San Marino, precum și un tânăr de 19 ani născut în Rimini, dar rezident în Sassofeltrio.

Bărbatul a fost bătut până la sânge în centrul orașului Sassofeltrio de către cei trei atacatori. Victima stabilise o întâlnire cu cei trei bărbați pentru restituirea unei sume de bani pe care o împrumutase unuia dintre ei. Întâlnirea care a degenerat în atac sângeros a avut loc în Piazza 1 Maggio din Fratte di Sassofeltrio.  Amenințările au continuat chiar și după spitalizare, până când tânărul de 40 de ani a depus plângere. Măsurile judecătorului de instrucție au ajuns la Parchet. 

Pe lângă decizia judecătorului privind aplicarea măsurilor, forțele de ordine au fost confiscate cuțitul, cu care a fost amenințat bărbatul de patruzeci de ani, telefoanele mobile și o cantitate mică de droguri găsite în interiorul locuinței unuia dintre cei trei subiecți.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel