Italia. Băiețel român, ucis în curtea casei. Moartea lui Mario a șocat comunitatea: „Ne-a zguduit pe toți!” (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Mario, un băiețel român de numai 10 ani, a fost ucis în curtea casei, ieri, în localitatea Sgurgola, din provincia Frosinone, Italia.

Tragedia a avut loc în jurul orei 16.00 în momentul în care își făcea temele cu alți colegi în curte. La un moment dat, mai multe tractoare încărcate cu fân s-au întors la fermă, fiind parcate în curte, în apropierea copiilor. Însă, unul dintre aceste tractoare, căruia i-a cedat frâna de mână, a început să vină spre copii, iar Mario a fost prins sub vehiculul de mare tonaj.

2. Sursa foto... (3857756_dscn9498.jpg)

Pompierii ajunși la fața locului l-au scos pe băiat de sub fiarele tractorului, iar medicii au început manevrele de resuscitare, din păcate, fără rezultat. Băiețelul a fost declarat mort, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

Mario era singurul copil al unei familii mixte - tatăl, Cataldo, cetățean italian, fost îngrijitor, iar mama, Ramona, româncă, asistentă medicală.

 

Ziua înmormântării lui Mario, zi de doliu în localitate

 

Antonio Corsi, primarul comunei Sgurgola, a transmis un mesaj emoționant susținând că ziua înmormântării lui Mario va fi declarată zi de doliu în localitate.

„Dragi concetățeni, un tragic accident ne-a zguduit pe toți, decesul neașteptat al copilului Mario Graziani la doar 10 ani în timp ce era ocupat cu îndeplinirea sarcinilor care i-au fost date de la școală. Mamei, Ramona și tatălui, Cataldo, toată apropierea noastră în acest moment de durere puternică în urma căruia micul lor înger, Mario, s-a ridicat la cer. Pentru ziua înmormântării va fi declarat doliu în localitate”, a scris Corsi pe pagina sa de Facebook.

3. Sursa foto... (3857756_dscn9537.jpg)

Mario Graziani era în clasa a cincea la școala din sat, iar ieri seara, profesorul i-a adunat pe toți colegii de clasă, șocați de tragedie.

Țipete peste țipete, iar deznădejde au rupt tăcerea din mediul rural într-o după-amiază însorită de toamnă care s-a încheiat cu o tragedie, scrie ilmessaggero.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel