Italia. Tânără badantă româncă, ucisă într-o cameră de hotel: Ofelia, găsită cu gâtul tăiat. Despăgubirea dată părinților fetei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

„Comitetul pentru activități de solidaritate pentru victimele mafiei și a infracțiunilor violente”, din cadrul Ministerului de Interne Italia, s-a întrunit ieri pentru a examina cererile de despăgubire. Președintele comitetului Marcello Cardona a stabilit o compensație de 50.000 de euro părinților Ofeliei Bontoiu care a fost ucisă chiar de Ziua Femeii în 2014, în Gualdo Tadino, provincia Perugia, informează perugiatoday.it.

Ofelia lucra ca badantă și avea doar 27 de ani atunci când iubitul gelos, Dănuț Barbu, care a venit tocmai din Marea Britanie a ucis-o într-o cameră de hotel. 

Se pare că în acea noapte Dănuț ar fi încercat să o convingă să meargă cu el în Marea Britanie întrucât în Italia el nu își găsește de muncă. Însă, Ofelia l-ar fi refuzat, iar el și-ar fi pierdut minţile şi ar fi omorât-o cu două lovituri de cuţit în zona gâtului.

Apoi, Dănuț s-a pozat cu cadavrul fetei şi a trimis poza în România, surorii Ofeliei. Românul a încercat să se sinucidă, însă a fost salvat de medici şi arestat.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel