Italia. Badantă româncă, prinsă LA FURAT într-un magazin din Genova

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O badantă româncă în vârstă de 60 de ani a fost prinsă la furat într-un magazin din Genova. 

O româncă în vârstă de 60 de ani plecată la muncă în Italia a fost prinsă la furat într-un magazin din Genova. Femeia, care îngrijește o italiancă de 80 de ani, a fost prinsă de polițiști pe stradă, imediat după ce a sustras bunurile din magazin, relatează genova24.it.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile într-un magazin din orașul Genova din nordul Italiei. Angajaţii magazinului au observat pe camerele de supraveghere că femeia furat şi au alertat autoritățile.

O patrulă de poliție a oprit-o pe stradă și i-au verificat rucsacul. Nu mică le-a fost mirarea când au găsit două tricouri şi un colier din magazinul respectiv, bunuri în valoare de aproximativ 450 de euro.

Totodată, oamenii legii au găsit în rucsacul femeii şi foarfeca cu care aceasta a tăiat elementele de siguranţă de pe haine.

Nu este prima dată când femeia sustrage bunuri din magazine

 

Polițiștii au mers acasă la româncă, unde au mai găsit și alte haine care prezentau rupturi sau tăieturi în locul în care trebuia să se afle dispozitivul de securitate. Femeia locuia acasă la o italiancă de 80 de ani, de care avea și grijă.

Badanta româncă a fost plasată în arest la domiciliu și nu are voie să părăsească locuinţa în care stă şi are grijă de bătrâna de 80 de ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel