Italia. Badantă ROMÂNCĂ, hărțuită de tatăl băiatului cu dizabilități pe care îl asista: „Tu ești o cu**ă, vei fi scârba satului”

O badantă româncă, în vârstă de 60 de ani, care asista un băiat cu dizabilități, în Fabrica di Roma, provincia Viterboa, a fost nevoită să renunțe la locul de muncă din cauza tatălui băiatului care ar fi hărțuit-o în repetate rânduri.

Potrivit tusciaweb.eu, totul a început după ce tatăl băiatului, în vârstă de 83 de ani, a angajat-o pe româncă ca să aibă grijă de fiul lui care are un handicap. Totul a fost bine la început, însă italianul ar fi început să o amenințe pe româncă și să îi adreseze jigniri. 

Atunci, românca a intentat un prim proces pentru probleme legate de muncă pe care l-a pierdut și și-a dat demisia. Jignirile și amenințările nu au încetat să apară: „Ai grijă ce faci, te distrug, tu ești o cu**ă, dacă nu reușesc să-ți fac rău eu, o vor face alții pentru mine, te voi distruge, vei fi scârba satului”.

Românca a intentat și un al doilea proces împotriva italianului pentru hărțuire. Femeia a povestit judecătorilor că bătrânul chiar ar fi încercat să sară gardul locuinței sale pentru a ajunge la ea. 

De cealaltă parte, bătrânul spune că între el și româncă ar fi existat o relație amoroasă și ca dovadă a adus un extras de cont în care s-ar fi văzut că ar fi retras 15000 de euro pentru a-i cumpăra o locuință. 

Procesul va începe în data de 15 ianuarie 2020.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 ian 2020, 18:26 in Știri
Horoscop, luni 20 ianuarie 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27