Italia. Badantă ROMÂNCĂ, acuzată de MALTRATAREA bătrânei pe care o îngrijea: „Dă-mi banii sau te omor!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă, în vârstă de 58 de ani, din localitatea Cutrofiano, este acuzată că ar fi bătut și amenințat bătrână din Italia, în vârstă de 89 de ani, pe care o îngrijea.

Potrivit corrieresalentino.it, românca a ajuns în fața judecătorilor după ce bătrâna pe care o îngrijea a depus o plângere la poliție spunând suferințele prin care a trecut de 6 ani de când badanta era în casa ei.

Potrivit bătrânei, bătăile și amenințările ar fi avut loc atunci când erau acasă doar ele două, fără rude. Conform declarației, profitând de lipsa familiei, românca ar fi bătut-o în repetate rânduri, strângând-o de încheieturi, trăgând-o, împingând-o și amenințând-o cu moartea. 

Citește și Italia. Badantă ROMÂNCĂ, UCISĂ de fiul bătrânei de care avea grijă

Semnele bătăilor ar fi fost constatate printr-o serie de consultări medicale care au confirmat prezența vânătăilor pe brațele și picioarele bătrânei. La data de 1 aprilie 2017, bătrâna a ajuns chiar în camera de urgență a spitalului Galatina din cauza unei răni la cap care ar fi fost cauzată de româncă după ce ar fi împins-o pe scări.

Întotdeauna sub amenințarea cu moartea, bătrâna ar fi trebuit să susțină cererile constante de bani pe care românca le-a cerut: 300 de euro în plus față de sumele care i-au fost plătite conform contractului cu care a fost angajată.

„Dă-mi banii sau te omor!”, i-ar fi spus românca.

Citește și Italia. Badantă ROMÂNCĂ: „Îmi place munca mea! Sunt mândră!". Totul are un PREȚ

Încet, bătrâna a depășit teama și frica și i-ar fi povestit unei nepoate de episoadele de bătăi, astfel începând investigațiile.

Procesul româncei va începe pe 4 iunie. Românca a neagat toate acuzațiile. Avocatul ei, Ubaldo Macri, spune că totul e o înscenare pusă la cale de nepoții bătrânei, ca să nu plătească banii pe care i-a cerut pentru cei 6 ani de muncă în casa familiei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel