Italia. Badantă româncă acuzată că a maltratat doi pensionari, scandal uriaș cu carabinierii: „A lovit cu genunchiul polițistul”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Questura di Brindisi
Sursa foto: Facebook Questura di Brindisi

O badantă româncă, angajată prin intermediul unei agenţii de intermediere a forţei de muncă pentru a îngriji un cuplu de bătrâni în localitatea Ostuni din provincia Brindisi, Italia, a fost arestată după ce copiii pensionarilor au observat că starea de sănătate a părinţilor se deteriorarse.

Potrivit polițiștilor italieni, copiii pensionarilor au chemat carabinierii în momentul în care au observat că părinţii lor erau umiliţi şi supuşi unor tratamente inumane. Când au venit în vizită au și găsit-o pe româncă consumând alcool.

„În cursul nopţii de marţi spre miercuri, în jurul orei 1.00, a fost cerută intervenţia Comisariatului din Citta Bianca într-o zonă care se află de-a lungul străzii provinciale ce duce spre Martina Franca, un apel prin care fiul a doi bătrâni se plângea de comportamentul inadecvat al îngrijitoarei angajată de puţin timp prin intermediul unei agenţii de intermediere din localitate.

Ajunşi în scurt timp la faţa locului, poliţiştii au fost nevoiţi să facă un efort considerabil pentru a evita ca situaţia să degenereze deoarece femeia, care se afla într-un stadiu avansat de ebrietate, îi înjura, ameninţa şi jignea pe fii bătrânilor care au intervenit pentru a-i apăra pe aceştia din urmă. În plus, nu s-a ocupat de exigenţele bătrânilor, care erau legate şi de starea lor de sănătate foarte precară.

În ciuda apelurilor de a se calma şi de a nu continua cu comportamentul agresiv, îngrijitoarea nu s-a oprit şi l-a lovit cu genunchiul pe unul dintre agenţii de poliţie în timp ce era condusă la secţie.

După reconstituirea faptelor, denunţul depus împotriva ei şi ulterioare detalii investigative, femeia a fost arestată şi pusă la dispoziţia autorităţii judiciare de comun acord cu procurorul de serviciu. Aceasta este acuzată de rezistenţă şi vătămare corporală în dauna unui ofiţer public, precum şi de alte infracţiuni în curs de evaluare din partea unui judecător”, a transmis pe pagina de Facebook Comisariatul de Poliţie din Brindisi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel