ITALIA: Autoturismul unui român, INCENDIAT suspect în miez de noapte

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fiatul unui român a fost incendiat în urmă cu câteva nopți în Italia, la Canicatti. Carabinierii nu exclud varianta unui atac piroman.

Mașina unui român a fost mistuită de flăcări în noaptea de marți spre miercuri, Incendiul s-a produs la Canicattì, în provincia Agrigento, Sicilia. ”Ar putea fi un scurt circuit cauza incendiului” titrează presa italiană  cu privire la posibila cauză a incendiului care a distrus autoturismul marca Fiat, parcată în via Pietro Micca, chiar în apropiere de un cabinet medical de urgență.

La fața locului au sosit pompierii care au lichidat incendiul, dar și carabinieri. Anchetatorii nu au fost găsite urme de lichid inflamabil, astfel că ipoteza unui scurt-circuit este greu de crezut, având în vedere frecvența cu care sunt incendiate mașini la Canicattì.

Cu numai trei zile înainte, alte două mașini aparținând unei casnice, respectiv unui lucrător agricol, au ars în noaptea de 23 noiembrie, în apropiere de bisericile San Calogero și Sant’Eduardo. Carabinierii nu exclud nicio pistă de investigații.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel