Italia: Autocar plin cu români, OPRIT de poliție. Descoperirea i-a uluit

Bolojan Bogdan / 11 mai 2018, 16:43 Salveaza PDF Comentarii

Polițiștii italieni au oprit un autocar românesc, iar ce aveau să facă este deja subiect în toată presa italiană. 

Șoferul autocarului a primit nu mai puțin de șapte amenzi, pentru numeroase nereguli constatate. Toate i-au fost atribuite bietului șofer, care nu a găsit nici o cale de împăcare. Controlul ar fi fost unul de rutină, conform presei italiene. Autobuzul a fost oprit lângă Padova, pe o autostradă. 

Românii se pregăteau să revină în țară și nu și-au putut continua drumul până ce șoferul român nu a plătit cuantumul amenzilor care au trecut de 500 de euro. Numărul de nereguli depistate, i-ar fi mirat și pe polițiștii italieni. De partea cealaltă, românii acuză că au fost pândiți de polițiști și le-au căutat nod în papură. 

Cele șapte amenzi au vizat inclusiv probleme tehnice ale autocarului printre care lipsa centurilor de siguranță, probleme cu echipamentele de la bord. Bietul șofer a fost nevoit să plătească amendă inclusiv pentru modul în care numeroșii călători români( 50 la bord) și-au depozitat bagajele. Depozitarea improprie a bagajelor a fost un alt motiv pentru polițiștii italieni să aplice o amendă șoferului român. 

[citeste si]

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

23 mai 2018, 17:42 in Știri
HOROSCOP, joi, 24 mai, 2018

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?


Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11