Italia. Asistentă ROMÂNCĂ, arestată după ce a oferit o PEDEAPSĂ ORIBILĂ unei bătrâne pe care o îngrijea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Elena Căliman, o româncă în vârstă de 47 de ani a fost arestată de autorităţile italiene, după ce a maltratat în toaletă o bătrână de 94 de ani, pe care a pesepsit-o într-un mod de-a dreptul grotesc.

Elena Căliman lucra ca asistentă la un casa de bătrâni „Villa Cesarea”, iar după masa de prânz o bătrână a făcut mizerie, răsturnând mâncarea apoi s-a mânjit la gură cu mâncare, relatează observator.tv.

Românca a cedat impulsului şi a dus-o la toaletă, unde s-a răzbunat pe ea într-un mod de neimaginat.

 

Asistentă româncă arestată în Italia pentru o pedeapsă oribilă aplicată în toaletă unei bătrâne


Elena Căliman, o româncă de 47 de ani, asistenta într-o casă de bătrâni din Ravenna, Italia, a fost arestată în cursul zilei de astăzi după ce i-a aplicat o pedeapsă inimaginabilă unei bătrâne care arunca cu mâncare prin sala de mese şi se murdărise intenţionat pe faţă.

Românca a dus-o la baie apoi a mânjit-o pe faţă cu fecale şi ar fi forţat-o să le ingereze, informează ilrestodelcarlino.it. Bătrâna terifiată a suferit un infarct şi a fost transportată la spital.

Românca a fost închisă la Forli, ca urmare a unui ordin de arestare preventivă emis de judecătorul Janos Barlotti, la cererea procurorului Cristina D'Aniello, care a coordonat investigațiile poliției locale, asistate de carabinieri.

Pe parte administrativă, după primirea rapoartelor din partea Primăriei, s-a dispus deja suspendarea activității casei respective de bătrni, din cauza "pericolului pentru protejarea interesului public în materie de sănătate". Toți bătrânii au fost transferați ulterior în alte unități.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel