Italia. Apelul DISPERAT al mamei ROMÂNCE a cărei FIICĂ a DISPĂRUT: „Mă TEM pentru VIAȚA ei!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ioana Botezatu, o româncă din Italia, își caută cu disperare fiica, o adolescentă de 17 ani. Letizia a dispărut fără urmă după ce a cunoscut pe internet un român stabilit în Germania.

„Mă tem că o exploatează, că a luat-o pentru prostituție. Sunt terifiată și mă tem pentru viața fiicei mele", a declarat Ioana Botezatu. Drama femeii a început în urmă cu o lună, atunci când fiica ei, Letizia Diana, l-a cunoscut pe bărbatul de 27 de ani pe un grup de WhatsApp.

„Era întotdeauna timidă, e la liceu deoarece a avut dificultăți în trecut, dar voia să termine studiile și să meragă la o școală vocațională. De când l-a cunoscut pe acest bărbat, însă, totul s-a schimbat. Ea s-a schimbat”, a declarat Ioana Botezatu, potrivit Observator.

Conform sursei citate, adolescenta ar fi precizat că vrea să plece în Germania, unde stă românul, deoarece s-a îndrăgostit de el. „I-am spus mereu să nu îl creadă, că lucrurile pe care le spune la telefon sau pe internet nu sunt reale. Îmi zicea că știe ce face. A spălat-o pe creier”, a mărturisit femeia.

 

Letizia a dispărut fără urmă

 

Duminică, pe 24 noiembrie, Letizia i-a spus mamei sale că vrea să plece la slujba religioasă, urmând a se întoarce pentru a lua masa. De atunci nu a mai văzut-o nimeni. "Am primit un telefon de la el, a zis că Letizia e bine și va avea grijă de ea. Că a venit în Germania pentru el", a mai spus mama adolescentei.

Aceasta a făcut o plângere penală, iar atât carabinieri cât și poliția din Germania au demarat o anchetă.

Potrivit sursei citate, Letizia Diana nu mai răspunde la telefon. Cu toate acestea, mama ei nu renunță. A postat un mesaj pe Facebook în care a cerut ajutorul pentru a-și găsi fiica.

„Ştim că e împreună cu un băiat pe nume Bogdan Oprea, de 27 ani, şi se pare că a dus-o în Piacenza unde locuieşte sora lui. Un prieten de-al lor ne-a spus că acesta face trafic de minori şi vrea să o ducă în Germania. Ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica! Vă rog, sunt disperată!”, a scris Ioana Botezatu, pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel