Italia. Andreea, adolescenta româncă ucisă pe un drum, condusă pe ultimul drum (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Andreea, adolescenta româncă ucisă pe un drum, condusă pe ultimul drum
Italia. Andreea, adolescenta româncă ucisă pe un drum, condusă pe ultimul drum

Andreea Elena Romanașu, în vârstă de 16 ani, fetița româncă ce a fost ucisă sâmbătă într-un groaznic accident rutier, pe o șosea din Palermo, Italia, a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni.

Slujba de înmormântare a româncei a avut loc la o biserică ortodoxă din Altavilla Milicia, provincia Palermo, din sudul Italiei, și a fost transmisă în direct pe YouTube, pentru ca toți prietenii și colegii adolescentei să poată fi alături de familia îndurerată.

Citește și Accident tragic în Italia, adolescentă româncă, moartă pe loc! Andreea Elena avea doar 16 ani: „O fată bună și frumoasă“

La funeralii a participat și Giuseppe Virga, primarul localității.

Pe toată durata slujbei, părinții și-au plâns copila, iar la final, îngenunchiați de durere, s-au prăbușit pe sicriul alb.

Citește și Italia. Andreea, adolescenta moartă într-un accident tragic, a îngenuncheat întreaga comunitate: „Avea o experiență școlară strălucită!”

Andreea călătorea la bordul unui autoturism Fiat 500X, condus de un alt tânăr care, din cauze încă necunoscute, a pierdut controlul volanului și mașina a lovit de mai multe ori gardul metalic de protecție. Andreea a fost aruncată în exteriorul automobilului și a căzut pe asfalt. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei fete. Andreea a murit la scurt timp după impact, din cauza rănilor grave suferite. Șoferul mașinii, cu inițialele M.G., în vârstă de 21 de ani, a scăpat doar cu câteva vânătăi. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel