Italia. Ajuns la capătul puterilor, un român a luat un pumn de medicamente ca să moară: „M-a părăsit...“

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_italia_1
carabinieri_italia_1

Carabinierii şi poliţiştii au fost solicitaţi de un martor să intervină, în noaptea dintre marți și miercuri, în Peschiera Del Garda, unde un bărbat a încercat să se sinucidă. Acesta se afla în maşina sa, parcată în faţa centrului comercial Bardolino şi intenţiona să înghită un pumn de pastile. 

 

La faţa locului au ajuns carabinierii Unității Operaționale și Radiomobile a Companiei Peschiera Del Garda, care au început să poarte tratative cu bărbatul, un român de 27 de ani cu domiciliul în Valsugana. Acesta le-a spus că iubita sa a dispărut şi că, din acest motiv, îşi doreşte să moară.

Oamenii legii i-a cerut să iasă din maşină, asigurându-l că sunt acolo pentru a-l ajuta să-și rezolve problema, dar ca răspuns  bărbatul a ingerat o sticlă întreagă de medicamente psihiatrice şi medicamente tratamentul alcoolismului.

Din acest motiv, carabinierii au solicitat şi ajutorul medicilor. Între timp, unul dintre carabinierii a început să discute cu bărbatul, în timp ce altul a reuşit să deschidă o uşă a automobilului, reuşind să-l împiedice pe român că mai înghită şi alte pastile.

Câteva clipe mai târziu, bărbatul și-a pierdut cunoștința, însă medicii au reușit să-l stabilizeze și apoi să-l transfere la spitalul din Peschiera del Garda, pentru a tratamente. Ancheta carabinierilor a stabilit că bărbatul este un român de 27 de ani, cu domiciliul în Valsugana. Femeia despre care spunea românul nu putut fi însă identificată, scrie lavocedibolzano.it.

De asemenea, s-a constatat că, acum câteva zile, carabinierii stației Lazise a avut deja de-a face cu tânărul de 27 de ani, care fusese salvat, întrucât se afla într-o stare evidentă de intoxicație alcoolică. Şi atunci a afirmat că ar fi fost părăsit de iubită.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel