Italia. Adrian, condus pe ultimul drum. Durere sfâșietoare la înmormântarea tânărului român, mort într-un teribil accident

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Adrian a fost condus pe ultimul drum. Durere sfâșietoare la înmormântarea tânărului român, mort într-un teribil accident
Italia. Adrian a fost condus pe ultimul drum. Durere sfâșietoare la înmormântarea tânărului român, mort într-un teribil accident

Adrian, tânărul român mort într-un accident cumplit în Altopascio, Italia, a fost condus ieri după-amiază pe ultimul drum de familie, rude și prieteni.

Înmormântarea lui Adrian a avut loc în biserica ortodoxă „Santa Pelagia” din Montecatini, provincia Pistoia, Toscana din centrul Italiei. Durere enormă împărtășită de comunitatea românească și nu numai, iar mulți tineri au fost prezenți pentru a-și lua adio de la Adrian, tânărul de 26 de ani care a murit din cauza rănilor grave suferite în urma unui accident cumplit.

Mașina în care se afla românul era condusă de Andreea, în vârstă de 25 de ani, rezidentă în municipiul Massa și Cozzile, un profesionist în sectorul IT. De asemenea, la bord se afla și Martina, în vârstă de 21 de ani, fostă studentă Sismondi care locuiește în via Marconi în Pieve.

 

Adrian zâmbea mereu și îi plăcea să fie în mijlocul oamenilor

 

Adrian era o persoană iubită, respectată și s-a integrat foarte bine în Italia. Născut la Făgăraș în 1995, împreună cu tatăl și mama sa, a ajuns în Valdinievole în 2004 direct din România. Familia a decis să își stabilească reședința în Ponte Buggianese, apoi în 2010 s-au mutat, odată cu nașterea surorii lor iubite, într-o casă renovată de pe Via Isonzo.

Băiat însorit și sensibil, Adrian a lucrat la Pregis, o companie de distribuție a produselor alimentare situată în apropiere de Chiesina Uzzanese. Zâmbind mereu, îi plăcea să fie în companie, în mijlocul oamenilor. Știa să asculte și era gata să sară în ajutorul oricui, așa cum și-au amintit colegii săi de la serviciu.

În sfârșit, cuvintele părintelui Matei Tulan ne fac să reflectăm după ce a subliniat modul în care acea biserică, scena botezurilor și nunților, a devenit recent un loc de durere chinuitoare datorită morții, în scurt timp, a trei băieți sub 30 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel