Italia. Român, mort într-un accident cumplit. Adrian nu a mai avut nicio șansă - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. ROMÂN, MORT într-un ACCIDENT CUMPLIT. Adrian nu a mai avut nicio șansă
Italia. ROMÂN, MORT într-un ACCIDENT CUMPLIT. Adrian nu a mai avut nicio șansă

Adrian H., în vârstă de 26 de ani, locuia în Ponte Buggianese și se întorcea acasă. Pompierii au scos corpul său neînsuflețit din fiarele contorsionate ale mașinii. Alți doi tineri călătoreau cu el și sunt răniți, la spital.

Adrian se îndrepta spre casă după o seară petrecută cu prietenii. După o curbă în via Ponte alla Ciliegia, în municipiul Altopascio și la mică distanță de Chiesina Uzzanese, și-a găsit sfârșitul. Pentru Adrian, impactul asupra unui perete al mașinii în care călătorea cu alți doi ocupanți, s-a dovedit a fi fatal. Cu el în Volkswagen, care se îndrepta spre Chiesina Uzzanese, se afla șoferul din Massa și Cozzile și o tânără de 22 de ani, tot din Valdinievole.

Tragedia s-a concretizat în jurul orei 6 dimineața ieri. Accidentul s-a produs în apropierea companiilor Bama și Sammontana, în apropierea centrului comercial Trony și a pasajului subteran care duce la Toscogas, la granița dintre teritoriile Lucca și Pistoia. 

2. Italia. RO... (italia--roman--mort-intr-un-accident-cumplit--adrian-nu-a-mai-avut-nicio-sansa.jpg)

Cei trei tocmai se întorceau la casele lor. Din motive încă în curs de anchetă de către carabinieri, mașina a virat și a ajuns într-un câmp. Sunt vizibile urme de iarbă îndoită și gardul dezrădăcinat. Vehiculul a zburat literalmente, terminându-și cursa de un perete al unei străzi laterale, prin Ponte ai Pini.

 

Românul, mort pe loc. Alți doi, la spital

 

După ce a dat semnalul de alarmă, centrul de operațiuni 118 a trimis la fața locului ambulanțe din Ponte Buggianese, Pescia, Montecatini și Montecarlo. Scena care s-a prezentat salvatorilor a fost teribilă: în timpul impactului fata a fost aruncată în afara mașinii. Cu diverse răni a fost transportată la spitalul Pescia, în timp ce șoferul a fost dus la San Jacopo din Pistoia. Acesta din urmă este încă sub observație, dar nu are viața în pericol. Fata a raportat traume vindecate în câteva zile.

Pentru Adrian, însă, nu a fost nimic de făcut. Cererea de salvare a elicopterului Pegaso a fost inutilă. Pompierii Montecatini au lucrat pentru a extrage corpul victimei din fiarele contorsionate. Corpul lui Adrian este acum la dispoziția autorităților judiciare. Examenul de autopsie externă va avea loc astăzi. Înmormântarea va avea loc săptămâna aceasta (data va fi stabilită în curând) în biserica ortodoxă Santa Pelagia din Montecatini.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel