Italia. Accident frontal între două mașini: Un șofer român beat la volan a intrat pe contrasens

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Accident frontal periculos pe o stradă din Italia. Un român aflat în stare de ebrietate la volan conducea pe contrasens.

Accident cu "surpriză" pe Via Mediana Bonifica - drumul provincial Cisterna Campoleone între Aprilia și Lanuvio. Coliziunea a avut loc între un Volkswagen T-Roc la volanul căruia se afla o femeie de 27 de ani și un BMW 320 care circula pe contrasens, condus de un bărbat de 27 de ani de naționalitate română.

La fața locului au intervenit polițiștii de la Poliția Locală Lanuvio, cu ajutorul Protecției Civile. În urma efectuării testelor de alcoolemie și antidrog asupra șoferilor, bărbatul de 27 de ani a fost testat pozitiv la alcool, în timp ce femeia de 29 de ani a fost testată total negativ.

Vezi și: Italia. Cadavrul unui român a fost găsit în lacul de lângă restaurantul la care lucra

 

Amendă și permisul suspendat pentru șoferul beat

 

Românul a fost dat în urmărire în stare de libertate, fiindu-i retras permisul de conducere pe care îl deținea și primind și o maxi-amendă.

„Excesul de viteză și consumul de substanțe care slăbesc capacitatea senzorială a șoferului, fie că este vorba de droguri sau de alcool, sunt atitudini care trebuie neapărat evitate, având în vedere ceea ce se întâmplă prea des", explică Sergio Ierace, comandantul Poliției Locale Lanuvio.

„Atunci când cineva se urcă la volanul unui vehicul, trebuie să se gândească nu numai la propria viață, ci și la viețile celorlalți. În prea multe cazuri, șoferii responsabili sunt jigniți de nepăsarea celor care conduc un vehicul prin faptul că nu își iau toate măsurile de precauție care pot evita accidente. Iar, in păcate, multe accidente devin adesea nenorociri grave pentru familiile nevinovaților”, mai spune comandantul Poliției Locale Lanuvio, conform presei străine.

 

--------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel