Italia. Secţie de votare pentru românii din Vibo Valentia, la alegerile parlamentare

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: calabria7.it
sursa foto: calabria7.it

Românii din zona Vibo Valentina vor avea o secţie de votare la dispoziţie unde îşi vor putea exprima opţiunile la alegerile parlamentare din decembrie.

Organizarea unei secţii de votare a fost convenită de viceprimarul Domenico Primerano împreună cu consulul României la Bari, Lucreţia Tănase, în cadrul unei vizite instituționale la Palazzo Luigi Razza.

Viceprimarul a asigurat colaborarea maximă și înființarea secției de votare și a permis astfel alegătorilor români să voteze în străinătate, în special în această perioadă a pandemiei Covid-19, se arată pe calabria7.it.

Vizita a avut loc în cadrul general al relațiilor excelente dintre Italia și România. 

În numele orașului, viceprimarul și-a exprimat satisfacția pentru buna integrare a populației române pe teritoriul Vibonese. De asemenea, el speră la disponibilitate maximă pentru o colaborare mai bună pentru dezvoltarea relațiilor comerciale între companiile românești și italiene.

Interesant, a subliniat viceprimarul, ar fi schimbul turistic și cultural, dar și schimbul de bune practici, în special prin exploatarea apelurilor europene.

Consulul a mulțumit administrației municipale și întregii comunități din Vibonese pentru ospitalitate, declarându-și disponibilitatea pentru îmbunătățirea relațiilor comerciale și pentru dezvoltarea relațiilor atât la nivel local, cât și internațional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel