Italia. Se cere închisoare pe viață pentru Margareta, care ar fi torturat-o, incendiat-o și îngropat-o pe Nicoletta: „A acționat fără milă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Procurorul italian Maria Milia a cerut, astăzi, închisoare pe viață pentru Margareta Buffa, românca ce este acuzată că ar fi ucis-o pe Nicoleta Indelicato, în vârstă de 25 de ani.

Margareta Buffa a planificat uciderea Nicolettei Indelicato, acționând cu claritate și răutate”, a declarat Maria Milia care, astăzi, la încheierea rechizitoriului său, a cerut inculpatului să fie condamnat la închisoare pe viață cu izolare pe timp de zi pentru o perioadă de 18 luni.

„Pedeapsa trebuie să fie mai mare decât cea aplicată lui Carmelo Bonetta. Margareta Buffa a indus în eroare, a ascuns, a denigrat personalitatea Nicolettei și a făcut declarații înșelătoare. Alibiul său este preconceput și fals. Nu este un alibi, ci dovada vinovăției sale”, a mai spus procurorul.

 

„Margareta Buffa nu este o victimă a lui Carmelo Bonetta”



Carmelo Bonetta fusese deja condamnat la 30 de ani de închisoare, dar numai pentru că alesese procedura scurtată. Această împrejurare l-a împiedicat să fie închis pe viață. Margareta Buffa, în schimb, a optat pentru ritul obișnuit, reiterându-și mereu nevinovăția în fața Curții de Asize din Trapani.

„Margareta Buffa nu este o victimă a lui Carmelo Bonetta, așa cum și-ar dori să credem. Profesorul de dans din Caraibe a făcut tot ce i-a cerut și continuă să o facă. Scrisorile scrise din închisorile în care este reținut demonstrează acest lucru. Este îndrăgostit de Margareta și cei doi au fost logodiți, contrar celor susținute de inculpat”, a mai precizat procurorul, potrivit tp24.it.

 

Margareta Buffa nu poate beneficia de circumstanțele atenuante

 

În plus, pentru procuror, Margareta Buffa nu poate beneficia de circumstanțele atenuante generice pentru că „a acționat fără milă împotriva Nicolettei, dictată de ura stabilită de-a lungul timpului”.

Tot conform acuzației, apelul telefonic pe care Margareta l-a făcut Nicolettei pentru a o invita să iasă în seara crimei și locul crimei - o zonă izolată din mediul rural Marsala - ar arăta că acea crimă a fost premeditată.

Apoi, sunt declarațiile făcute de profesorul de dans: „Am surprins-o pe Nicoletta din spate, am lovit-o în ceafă și am provocat doar trei înțepături”. Loviturile lansate împotriva Nicolettei au fost doisprezece. Un alt element care ar pune-o pe Margareta Buffa, din nou, conform tezei procurorului, arma crimei care ar fi fost luată din setul de cuțite păstrat în bucătăria de acasă.

Următoarea audiere a fost stabilită pentru 1 februarie. 14 zile mai târziu, Curtea Asizelor va emite sentința.

 

Nicoleta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie 2019

 

Amintim că Nicoleta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie 2019. Seara a ieșit în oraș cu un prieten și nu s-a mai întors acasă. Părinții au anunțat poliția și toată comunitatea a început să o caute pe tânără după un apel făcut chiar de primarul localității Marsala.

Cadavrul tinerei a fost descoperit după două zile, pe un câmp din zona rurală a Marsalei. Investigațiile au dus la Margareta Buffa, în vârstă 29 de ani, fostă prietenă a victimei.

Polițiștii au aflat că cele două tinere, care au fost extrem de apropiate ani de zile, erau acum în conflict, iar Margareta ar fi amenințat-o pe Nicoletta. Margareta Buffa și iubitul ei Carmelo Bonetta, în vârstă de 34 de ani, au fost arestați.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel