Italia. Nicoleta, torturată, incendiată și îngropată. Românca acuzată de oribila crimă, rupe tăcerea: „Am protejat-o în acea seară de el!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O tânără care a fost înfiată din România de o familie de sicilieni a avut parte de o moarte șocantă, în Italia. Nicoleta Indelicato, în vârstă de 25 de ani, a fost omorâtă, iar corpul ei a fost incendiat, crima șocantă petrecându-se în provincia Trapani.

Nicoleta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie 2019. Seara a ieșit în oraș cu un prieten și nu s-a mai întors acasă. Părinții au anunțat poliția și toată comunitatea a început să o caute pe tânără după un apel făcut chiar de primarul localității Marsala. Cadavrul tinerei a fost descoperit după două zile, pe un câmp din zona rurală a Marsalei. Investigațiile au dus la Margareta Buffa, în vârstă 29 de ani, fostă prietenă a victimei. Polițiștii au aflat că cele două tinere, care au fost extrem de apropiate ani de zile, erau acum în conflict, iar Margareta ar fi amenințat-o pe Nicoletta. Margareta Buffa și iubitul ei Carmelo Bonetta, în vârstă de 34 de ani, au fost arestați.

Într-un interviu pentru tp24.it, Margareta povestește versiunea ei din acea seară. 

„Am protejat-o pe Nicoleta foarte mult atât în ​​trecut, cât și în acea seară în care, pentru a încerca să-i salvez viața, am suferit tăieturi de la Carmelo care m-au împins la pământ făcându-mă să-mi pierd cunoștința. Când am înțeles ce se întâmplă, am încercat să o smulg din mâna lui”, a spus Margareta, din închisoare.

 

„Dacă în seara aia afurisită aș fi înțeles intențiile lui Carmelo”

 

Întrebată dacă ar putea să se întoarcă în acea noapte, ce n-ar mai face, românca a răspuns: „Dacă în seara aia afurisită aș fi înțeles intențiile lui Carmelo, nu le-aș fi permis niciodată să se întâlnească.

Eu aveam încredere în prietena mea (n.r. - Nicoleta) și de multe ori Carmelo și Nicoleta s-au întâlnit singuri și fără să știu. Nicoleta avea adesea cheile mașinii mele. Carmelo mi-a spus că are o aventură cu Nicoleta”.

 

„Singura persoană vinovată este Carmelo Bonetta. El a ucis-o pe Nicoleta”

 

„Oamenii sunt buni să judece deoarece este ușor să vorbești. Dar trebuie să treci prin anumite situații pentru a înțelege cum se simte un om. M-am trezit imediat singură, prietenii mei m-au abandonat, acuzându-mă înainte de a-mi asculta explicațiile. La urma urmei, nu am avut niciodată probleme cu justiția, am lucrat întotdeauna cu onestitate pentru a-mi realiza proiectele. Celor care au arătat cu degetul spre mine le spun că am încredere că justiția își va urma cursul și că adevărul adevărat va ieși mai devreme sau mai târziu. Sper ca declarațiile mele să fie luate în considerare de judecător și să înțeleagă că au fost întotdeauna cuvinte sincere. Singura persoană vinovată este Carmelo Bonetta. El a ucis-o pe Nicoleta. El este cel care și-a murdărit mâinile cu sângele său nevinovat”, a mai adăugat Margareta.

În această dimineață, românca va apărea în fața Curții de Judecată din Trapani pentru o nouă audiere în proces. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel