Italia. Șase prostituate românce, capabile de câștiguri uriașe, în lockdown. Aduceau unei grupări 100.000 euro pe lună

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

În perioada de lockdown în Italia, șase prostituate românce i-ar fi îmbogățit pe cinci conaționali cu 100.000 de euro pe lună, în provincia Bologna și în Ferrara.

Carabinierii susțin că gruparea a organizat întâlniri pentru clienți pentru servicii sexuale în locuințele private din provincia Bologna și Ferrara. Vara, gruparea ar fi însoțit femeile care făceau prostituție, de-a lungul unor străzi și în camere de hotel, chiar și în unele locații din Romagna.

Citește și Italia. Româncă, judecată după ce și-a păcălit iubitul sa-i dea zeci de mii de euro. Cum a reușit să-l manipuleze pe bărbat

Carabinierii companiei din Imola au identificat și oprit gruparea de români, compusă din cinci persoane. Gruparea era condusă, după cum reiese din cercetările coordonate de procurorul Domenico Ambrosino, de un sârb de 44 de ani.

 

Prostituatele românce erau capabile de câștiguri uriașe

 

Prostituatele românce erau capabile de câștiguri uriașe care, în fiecare lună, conform estimărilor carabinierilor, aduceau grupării în jur de 100.000 de euro.

Vezi și Italia. O prostituată româncă l-a stors de bani pe un italian: Bărbatul și-a amenințat mama pentru a-i oferi mii de euro Alinei

Ancheta a fost declanșată în aprilie 2020 după ce un client român din Medicina, o comună în provincia Bologna din Italia, la câteva zile după redeschiderea raionului municipal odată cu relaxarea măsurilor de urgență impuse de pandemia de coronavirus, s-a adresat carabinierilor. Le-a spus că s-a înțeles la relații sexuale cu două fete pentru 150 de euro, dar având doar 90 de euro, când au ajuns la el acasă, a cerut o reducere. La modificarea prețului, clientul a fost contactat de bărbatul de 44 de ani care l-a amenințat cu moartea dacă nu plătea suma stabilită. Din tentativa de extorcare au fost declanșate cercetările care au făcut posibilă descoperirea diferiților membri ai bandei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel