Italia. Româncă, bătută până la leșin, într-un supermarket. Agresorul Nicoletei a fost prins

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Agresorul care a bătut-o pe Nicoleta Aurelia, o româncă în vârstă de 35 de ani, până la leșin într-un supermarket Carrefour Carrefour din Gallarate, Provincia Varese, Italia, a fost identificat.

Este vorba despre un italian, în vârstă de 26 de ani, cu antecedente la poliție pentru furt și violențe, rezident în Cardano al Campo, care a fost denunțat sub acuzația de răni agravate.

Băiatul a fost identificat și raportat de Poliția de Stat din comisia Gallarate, grație analizei imaginilor sistemelor de supraveghere video din zonă (absente în supermarket). Polițiștii au reușit, de fapt, să identifice un tânăr care, în ceea ce privește aspectul, vârsta și îmbrăcămintea, reflecta descrierile date anchetatorilor de către victimă, românca de 35 de ani, și de unii martori.

Cu toate acestea, din moment ce imaginile nu ar fi fost suficiente și utile, pentru a realiza o posibilă și ulterioară identificare fotografică, îngreunată de masca purtată de atacator, anchetatorii au fost capabil să urmărească tranzacția efectuată de atacator la unul dintre casierele automate cu un card de debit, care ulterior s-a dovedit a fi pe numele tânărului.

Având în vedere toate elementele dobândite și în acord cu Parchetul Busto Arsizio, a fost executat un decret de percheziție la domiciliu care a permis cristalizarea ipotezei anchetei și obținerea de dovezi copleșitoare atât cardul de debit utilizat pentru tranzacție, cât și îmbrăcămintea purtată în ziua respectivă a atacului din casa suspectului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel