Italia. Româncă, bătută cu sălbăticie până la leșin, într-un supermarket. Nicoleta a refuzat avansurile unui italian

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Nicoleta Aurelia, o româncă în vârstă de 35 de ani, a fost bătută până la leșin, duminică, de un italian în supermarketul Carrefour din Gallarate, Provincia Varese, Italia.

„Ce drăguță ești”, i-a spus bărbatul româncei, printre rafturile de la capătul culoarelor supermarketului. S-a constatat că cei doi nu se cunoșteau. Femeia a fost imediat supărată de acele atenții neașteptate și în acel moment speriată s-a îndreptat către casele de marcat. Aici a cerut ajutor casierilor, dar la scurt timp după aceea i s-a alăturat bărbatul, descris ca italian, cu înălțime medie, ochi întunecați.

„A ajuns-o din urmă și a început să o bată”, spune avocatul Pietro Romano, care reprezintă victima. „Clienta mea a leșinat după cel de-al doilea pumn și nu-și mai amintește nimic”.

 

„A cerut ajutor casierilor, dar nu a intervenit nimeni”

 

Femeia a fost dusă la spital cu o serie de răni: sângera din cap și nas și cele mai grave daune ar fi fractura maxilarului.

Agenții Comisariatului din Gallarate, sosiți la fața locului, au început deja o investigație aprofundată, datorită și unor indicii. Victima a găsit, de asemenea, în geantă un ceas bărbătesc cu curea ruptă: ar fi ceasul atacatorului, pierdut în timp ce lovea violent femeia.

„Am avut un mandat de la clienta mea să iau măsuri împotriva agresorului, dar și împotriva supermarketului. O unitate comercială este necesară pentru a garanta siguranța clienților săi. Clienta mea a cerut ajutor casierilor, au chemat personalul de securitate, dar nu a intervenit nimeni. Elementele acestea sunt pentru un posibil caz civil. Deocamdată, este mai presus de toate să găsim agresorul”, a mai spus avocatul româncei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel