Italia. Româncă, bătută crunt de partener. Fiul și-a apărat mama până la sosirea carabinierilor care au fost atacați cu un cuțit de scandalagiu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă a fost atacată de iubitul ei chiar în fața fiului ei. Au intervenit carabinierii și a ieșit un scandal mare, duminică, în centrul orașului Ozzano, provincia Bologna din Italia.

Când a văzut că mama lui estă bătută crunt de iubitul ei, s-a pus în calea pumnilor și picioarelor ca să o apere, reușind chiar să îl imobilizeze pe bărbat. Totul s-a întâmplat duminică, în centrul orașului Ozzano, în jurul orei locale 17:00. Un român, în vârstă de 44 de ani, deja binecunoscut polițiștilor pentru maltratări în familie și deja condamnat pentru infracțiuni împotriva persoanei, a ajuns la Dozza.

Conform celor povestite și reconstruite de carabinierii din Ozzano, românul ar fi început, din nimic, să-și amenințe și apoi să-și atace partenera, o conațională. Nu a fost prima dată. De data aceasta, la scena violentă a asistat și fiul ei, în vârstă de 18 ani, care cu siguranță nu a stat pe loc, dar care, în schimb, s-a repezit la partenerul mamei sale pentru a-l bloca. În timp ce fiul încerca să stăpânească furia violentă a bărbatului, femeia a reușit să sune cu telefonul mobil la 112. Centralul din acel moment a trimis prompt o patrulă la fața locului. Când au sosit carabinierii, însă, românul i-a lovit și pe ei, amenințându-i cu un cuțit.

 

Românul a încercat să atace carabinierii cu un cuțit

 

Militarii l-au imobilizat și arestat pentru rezistență și violență împotriva unui funcționar public. Fiul și femeia le-au spus apoi carabinierilor detaliile incidentului, explicând natura a ceea ce, la început, ar fi putut părea o ceartă. Bărbatul arestat și băiatul s-au certat apoi acasă pentru că tânărul de 18 ani stătea între mama sa și partenerul său, pentru a o apăra de violența constantă.

La sosirea militarilor, bărbatul a încercat să-i lovească cu un cuțit de bucătărie, dar a fost calmat și arestat. Din câte se pare, nu este prima dată când românul devine protagonistul violențelor verbale și chiar fizice împotriva femeii care, până acum, nu semnalase niciodată maltratarea. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel