Italia. ROMÂN arestat pentru că și-a VIOLAT și lăsat gravidă nepoata

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 35 de ani, stabilit la Fiumicino, lângă Roma, a fost arestat pentru că și-a violat nepoata - fiica surorii sale. În urma violului, fata a rămas însărcinată.

Potrivit ilmessaggero.it, inițial, românul a negat totul, dar testul ADN l-a dat de gol. Acum, el a încercat să se scuze în fața anchetatorilor spunând: „eram beat, nu-mi amintesc nimic”.

Faptele șocante s-au petrecut, în luna august. Într-o seară, românul s-a întors de la o petrecere în casa în care locuia împreună cu sora lui și fiica acesteia de 13 ani. Bărbatul s-a dus în camera nepoatei, pe care a violat-o, amenintând că îi va face rău dacă spune ceva.

Citește și Italia. Un ROMÂN și-a MALTRATAT soția la locul de muncă

După viol, de rușine și frică, fata nu a spus nimic. Însă, în luna decembrie, mama și-a dat seama că fiica ei este însărcinată și a luat-o la întrebări. Fiica i-a spus că a fost violată de unchiul ei, însă acesta a negat.

Femeia a sesizat autoritățile, după care a luat decizia ca fiica ei să facă avort, ocazie cu care s-au recoltat probe pentru testul ADN. Acesta a dovedit că fata nu mințea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel