Italia. Român, găsit aproape mort după ce a căzut de la balcon. La spital medicii i-au găsit un glonț în corp

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un tânăr român a căzut de pe balconul unui bloc din Roma, Italia. Găsit aproape mort, el a fost transportat de urgență în stare foarte gravă la spital, iar acolo medicii i-au găsit un glonț în corp. 

În după-amiaza zilei de joi, 27 ianuarie, în jurul orei 18:00, în zona Casal de 'Pazzi, într-un complex de clădiri din via Licopoli, un român a căzut de pe balconul unui bloc de locuințe. După cum s-a dovedit ulterior, el a urcat pe acea clădire pentru a comite un furt.

La fața locului s-au deplasat carabinierii Compagnia di Roma Montesacro, care l-au găsit pe român zăcând în interiorul grădinii blocului. Medicii l-au transportat imediat pe bărbat în cod roșu la urgențe Pe trupul românului au fost găsite numeroase fracturi, dar odată ajunși în spital, medicii au găsit o altă rană neașteptată.

 

Românul, găsit cu un glonț în corp


Odată ajuns la spital, cadrele medicale care l-au tratat pe român au observat prezența unei găuri în axilă cauzată de o împușcătură de la o armă de foc.

Între glonțul găsit în corpul românului și căderea de la balcon nu ar exista nicio legătură, anunță autoritățile.

Într-adevăr, în realitate nu se știe încă cum și în ce împrejurări românul a suferit împușcătura care, conform informațiilor medicilor este foarte recentă, chiar cu câteva zile înainte de căderea din Casal de ' Pazzi.

Numai românul va putea lămuri aceste îndoieli. Între timp ar putea fi exclusă ipoteza că acea cădere a sa ar fi fost cauzată de împușcătura cu armă de foc.

Ieri, 1 februarie, potrivit Fanpage.it, românul se află încă la terapie intensivă la policlinica Umberto I.

 

Un alt român, ajuns în cod roșu la spital

 

Un alt român a fost transportat în cod roșu la spital la finele săptămânii trecute.  El a fost zdrobit de propriul său TIR, vineri seară, în parcarea Lario Tir, zona Lazzago din Varese, Italia. Teribilul accident a avut loc cu doar câteva minute înainte de ora 21:30, atunci când tânărul șofer român fost lovit și strivit de camionul său în timp ce era angajat într-o manevră de decuplare a remorcii.

La fața locului, pentru a verifica incidentul și pentru a reconstitui dinamica accidentului, au sosit agenții poliției locale din Como.

Tânărul a fost mai întâi stabilizat de echipa medicală și apoi transportat cu elicopterul 118 la spitalul Circolo di Varese în cod roșu. Românul este internat la Terapie Intensivă și prognosticul este rezervat cu privire la șansele de supraviețuire.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel