Italia. Polițist SCUIPAT și BĂTUT măr de opt ROMÂNI

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un poliţist în vârstă de 28 de ani a fost scuipat şi bătut măr de opt cetăţeni români de etnie romă, în Milano, Italia, după ce omul legii le-a reproşat că au dat muzica prea tare.

Nervoşi, romii s-au năpustit cu pumnii şi picioarele asupra poliţistului neînarmat. Un atac disproporţionat al unor indivizi care, potrivit tânărului carabinier, ar fi ocupat în mod abuziv un apartament în clădire, informează observator.tv.

După ce a reuşit să scape din mâinile atacatorilor, victima a fugit în propriul apartament, de unde a chemat salvarea şi poliţia. Când au ajuns la faţa locului, carabinierii n-au mai găsit pe nimeni, agresorii dând bir cu fugiţii.

Poliţistul a declarat pentru presa din Italia că familia de romi a ocupat abuziv apartamentul de lângă cel al tânărului încă din august. Potrivit omului legii, locuinţa fusese nelocuită timp ce şase luni, după moartea unui bătrân.

Apoi a început coşmarul: scandaluri, muzică dată tare, înjurături. În plus, familia de romi s-ar fi conectat ilegal la curentul electric.

Tânărul poliţist spune că în clădire locuiesc foarte multe familii cu copii şi tuturor le este frică de aceşti „străini".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel