Italia. O ROMÂNCĂ a DROGAT și JEFUIT un pensionar. A plecat din țară cu o sumă FABULOASĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tânără de 26 de ani din Bistriţa-Năsăud a fost reţinută de poliţişti şi urmează să fie predată autorităţilor italiene care au condamnat-o la 6 ani de închisoare pentru tâlhărie.

Femeia a profitat de încrederea unui italian de 65 de ani în casa căruia făcea curăţenie.

Totul s-a întâmplat în anul 2016, pe vremea când femeia lucra ca menajeră în casa cetăţeanului italian în vârstă de 65 de ani, scrie stirileprotv.ro.

Ca să îl jefuiască pe bărbat, aceasta a profitat de neatenţia lui, i-a dat somnifere, iar când omul a adormit, i-a furat 7.000 de euro, un telefon mobil şi un ceas. Când şi-a dat seama de cele întâmplate, bărbatul a reclamat-o pe hoaţă la poliţie, iar autorităţile italiene au condamnat-o pe femeie la 6 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată.

Citește și Italia. „NU mai vreau să mă PROSTITUEZ". Poliția a pus capăt COȘMARULUI unei ROMÂNCE

Aceasta a fugit, însă, din Italia, ca să nu execute pedeapsa şi s-a întors în ţară, aşa că poliţiştii din peninsulă nu au mai reușit să dea de ea şi au emis un mandat european de arestare.

Luni, poliţiştii din Bistriţa-Năsăud i-au dat de urmă şi au reţinut-o pentru 24 de ore, iar marți tânăra a fost prezentată în fața magistraţilor de la Curtea de Apel Cluj. Ea va fi predată autorităţilor din Italia unde îşi va ispăşi condamnarea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel