Italia. O mamă româncă și-a găsit sfârșitul sub atacul soțului: Copilul cuplului, de numai patru ani, era în casă în momentul tragediei - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. O mamă româncă și-a găsit sfârșitul sub atacul soțului: Copilul cuplului, de numai patru ani, era în casă în momentul tragediei - FOTO: captură ilmattino.it
Italia. O mamă româncă și-a găsit sfârșitul sub atacul soțului: Copilul cuplului, de numai patru ani, era în casă în momentul tragediei - FOTO: captură ilmattino.it

O româncă în vârstă de 41 de ani a fost ucisă de soțul ei în Spinea, provincia Veneția, regiunea Veneto din Italia.

O ceartă violentă, țipetele bărbatului și apoi tragedia: românca Lilia P. a fost înjunghiată. S-a întâmplat aseară într-un apartament de la numărul 4 din via Mantegna, în zona Graspo d'Uva din Spinea. Femicidul ar fi avut loc în jurul miezului nopții, dar bărbatul - Alexanandru D., în vârstă de 35 de ani, a dat alarma abia în această dimineață. Acasă era copilul de patru ani al cuplului care, din fericire, nu a fost rănit. Deocamdată nu este clar dacă micuțul a asistat la scena teribilă a uciderii mamei sau dacă crima a avut loc în timp ce copilul dormea.

2. Italia. O ... (italia--o-mama-romanca-si-a-gasit-sfarsitul-sub-atacul-sotului-copilul-cuplului--de-numai-patru-ani--era-in-casa-in-momentul-tragediei-1-1.jpg)

Cuplul - ea româncă, el de origine moldovenească - a avut o relație dificilă din cauza geloziei bărbatului. Conform vecinilor, Alexandru ar fi bătut-o pe Lilia în repetate rânduri. Ieri seară, când a avut loc crima, nimeni nu a observat nimic până în zori, ceea ce a dus la arestarea bărbatului care, audiat de carabinieri, a făcut uz de dreptul de a nu răspunde.

Dublă crimă în Italia. Mamă româncă și fiica ei, împușcate de soțul italian. Gabriela și Renata au fost găsite moarte în vila lor

 

Crima s-ar fi produs din motive de gelozie

 

Există încă multe puncte obscure ale tragediei care a avut loc azi-noapte la primul etaj al unei mici clădiri din Via Mantegna. Anchetatorii efectuează cercetările în incinta apartamentului, pentru a culege toate elementele utile pentru a clarifica ultimele ore de viață ale femeii și pentru a reconstitui dinamica acestei a drame familiale. Vecinii îl descriu pe Alexandru ca pe un om cu comportament violent, adesea cauza unor conflicte cu alți locuitori ai cartierului.

3. -imagine fara descriere- (italia--o-mama-romanca-si-a-gasit-sfarsitul-sub-atacul-sotului-copilul-cuplului--de-numai-patru-ani--era-in-casa-in-momentul-tragediei-1-2.jpg)

Interogatoriul lui Alexandru este în desfășurare, carabinierii încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat în zona Mantegna. De la primele zvonuri care au apărut, cearta ar fi explodat din motive de gelozie.

Italia. Criminalul român care şi-a ucis mama şi sora, analizat de procurori: „Lucid, rece, fără remuşcări”

 

------------------------------------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel