Italia. O mamă româncă a doi copii a plătit cu viața pentru că voia să-l părăsească pe partenerul aflat în închisoare: Fiul de 15 ani, arestat - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. O mamă româncă a doi copii a plătit cu viața pentru că voia să-l părăsească pe partenerul aflat în închisoare: Fiul de 15 ani, arestat - VIDEO
Italia. O mamă româncă a doi copii a plătit cu viața pentru că voia să-l părăsească pe partenerul aflat în închisoare: Fiul de 15 ani, arestat - VIDEO

O româncă, în vârstă de 32 de ani, a fost ucisă, miercuri, în casa ei din Catania, Italia, chiar de propriul fiu, în vârstă de 15 ani. 

Valentina a fost lovită cu mai multe lovituri de cuțit în gât și spate. Când a sosit poliția, chemată de niște rude îngrijorate pentru că nu au putut lua legătura cu ea, pentru româncă nu a mai fost nimic de făcut. La fața locului au intervenit și medicii, însă mama a doi fii minori, a murit la scurt timp după aceea. 

 

 

Fiul româncei, arestat

 

Românca a fost găsită pe podea în dormitor. Investigațiile echipei mobile, coordonate de Parchetul Catania, au fost efectuate asupra partenerului victimei, care în trecut a fost reclamat pentru rele tratamente. Femeia a retras apoi plângerea. Partenerul ei este închis de ceva vreme într-un penitenciar din Sicilia. Investigațiile anchetatorilor s-au concentrat și pe alți posibili suspecți, inclusiv pe o persoană minoră. 

Astfel, polițiștii l-au arestat pe fiul Valentinei, în vârstă de 15 ani, pentru omor. Ordinul a fost emis de Parchetul pentru minori și executat de Echipajul mobil. Din câte s-a aflat, relația dintre mamă și fiu era tensionată de ceva vreme, iar crima s-ar fi petrecut în culmea unei dispute.

 

Motivul crimei

 

Între timp, încep să apară detalii despre motivul crimei. Se pare că fiul de 15 ani al româncei avea legătură cu tatăl său, care a fost închis în cadrul unei anchete asupra unei organizații specializate în furturi de mașini și se temea că mama lui îl va ține departe de el și de bunicul său patern, care era și el implicat în ancheta făcută de Parchetul din Catania. Aceasta ar fi fost una dintre cauzele certurilor dintre Valentina și fiul ei. Disputele dintre cei doi ar fi fost dese și, potrivit acuzării, care trebuie să treacă la Judecător pentru cercetări prealabile, tocmai în acest context ar putea fi încadrată crima.

„Tati ești leul meu, în curând ne vom îmbrățișa din nou”, ar fi scris băiatul pe rețelele de socializare. Însă, românca nu a vrut ca el să-i calce pe urme. Minorul era obsedat de figura părintelui, arestat în anul 2018. Băiatul de 15 ani își acuza mama de trădare, pentru că femeia l-a părăsit pe tatăl lui și voia să rupă de tot legătura cu acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel