Italia. Muncitori români, moarte cumplită pe autostradă. Mașina care îi transporta acasă s-a răsturnat

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi români, în vârstă de 25, respectiv 52 de ani, au murit, ieri, într-un cumplit accident pe A29 Palermo-Mazara del Vallo din Italia. Alți doi români au fost răniți. 

Mort la fața locului în teribilul accident din Cinisi, Sicilia din Italia, a fost Petre N., în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul de ceva vreme în Palermo. Impactul a fost pentru român fatal de-a lungul A29 Palermo-Mazara del Vallo direcția Palermo. După ore de agonie în spital, tânărul român de 25 de ani, rănit grav în accidentul de ieri după-amiază, s-a stins din viață.

 

Cei patru muncitori români se întorceau acasă de la muncă

 

Un autoturism care circula pe A29 Palermo-Mazara del Vallo a avut un impact violent, iar muncitorul român de 52 de ani a murit pe loc. Alte trei persoane, care se aflau în aceeași mașină cu Petre, au fost rănite.

Un elicopter 118 a aterizat la locul accidentului grav și l-a transportat pe unul dintre cei trei răniți, un tânăr de 25 de ani, la Spitalul Civic din Palermo, însă a murit la scurt timp. Ceilalți doi au suferit răni mai puțin grave și au fost transportați cu ambulanța la camera de urgență a Villa Sofia din Palermo.

Petre era zidar și se întorcea acasă împreună cu alți trei colegi, conaționali, după o zi de lucru petrecută la Alcamo. Cei patru români se aflau la bordul unui Fiat 600 care, din motive care nu au fost încă stabilite, s-a răsturnat pe asfaltul carosabilului. Unul dintre răniți ar fi fost lovit violent de o camionetă care și-ar fi continuat cursul.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel