Italia. Muncitor român, accident cumplit la serviciu: Dus de urgență la spital după ce a căzut din camion

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan

Un muncitor român, în vârstă de 57 de ani, a fost grav rănit, ieri, într-un accident de muncă în Gaglianico, provincia Biella din Italia.

Românul se afla la serviciu la o firmă de prelucrare a metalelor din Gaglianico, provincia Biella din Italia. La un moment dat, din motive încă cercetate de anchetatori, bărbatul a căzut din camionul său și s-a lovit puternic la cap.

Muncitorul român a fost dus la spitalul din Biella în cod roșu pentru traumatism cranian. La fața locului, pe lângă medici, au intervenit carabinierii Candelo și personalul Spresal.

 

Vezi și 

 

Muncitor român în Italia, moarte suspectă: Corpul neînsuflețit, găsit într-un bazin de apă

 

Nu este exclusă nicio pistă în cazul morții unui bărbat român de 50 de ani, al cărui cadavru a fost recuperat cu mare dificultate de către pompieri, joi, puțin după ora 15.00, de pe fundul unui rezervor de irigații de la o fermă din zona rurală din jurul orașului Victoria, provincia Ragusa.

Se pare că bărbatul suferea de probleme de sănătate.

Indiciile anchetatorilor în acest moment sunt, așadar, cele ale unei posibile sinucideri sau ale unui accident mortal, și anume că bărbatul ar fi alunecat accidental în rezervorul, în apropierea căruia locuia cu familia sa, în timp ce efectua lucrări de întreținere de rutină.

S-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se face lumină asupra cauzei morții sau dacă bărbatul s-ar fi îmbolnăvit și, prin urmare, ar fi putut cădea ulterior în cada plină cu apă, potrivit Corriere di Ragusa.

Totuși, anchetatrii nu exclud nici o posibilă crimă, de aceea procurorul care conduce ancheta a dat dispoziții să fie efectuată autopsia asupra trupului neînsuflețit.

Între timp, carabinierii interoghează apropiații și vecinii victimei, pentru a descoperi cu exactitate cauzele care au dus la această tragedie.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel